Sunday, October 25, 2009

Pameran Award


Salam,
Emm..cam pernah tengok jer semua award ni kan? Memang dah lama award ni tersimpan , hari ni baru la boleh gantung kat dinding 'rumah baru' ni. semua award ni diangkut dari rumah dayangjack. Award ni begitu istimewa sekali sebab ianya hasil kreativiti dyg sendiri. Memang cantik dan kemas sekali hasil kraf tangan dyg ni. Tenkiu so much..



Award ni plak untuk sesapa yang telah mencuba resepi 'Honey Prawn' resepi kegemaran dayang yg femes kt myR tuh


Rantai mutiara ni merupakan 'gift' dari dayang untuk semua follwer blog beliau, memang cantik sesuai sangat dengan 'Teratak Mutiara Kasih' ni..







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...