Friday, December 11, 2009

Kari Udang


Salam,
Hari ni bz sket, pagi2 tadi pi klinik untuk 'sunat' abang long, sebelum pi klinik tu aku bagi dia makan nasi kenyang2 dulu, sian lak lepas 'potong' kena pantang makan..Menu ari ni kari udang ngan timun dan ayam goreng. Tu je la..kelam kabut gak masak sbb nak siap cepat. Ayam goreng tak snap pic la sbb ayam goreng bodoh jer..Meh la layan kari udang ni..psst ni bukan menu pantang tau

6 comments:

Sheila said... Balas

salam lina pg- selamat berehat abg long jgan lasak2 yeee nnt antie babab heee mkn pantang tau..mama x bg hadiah ke heeee lina akk buat nasi grg udang je lunch td...sdp tu kari udang

lina_pg said... Balas

kak sheila> salam kak, abg long dok rehat2 je tu, boring dok baring2 main game jap..xtau nak wat pe la tu.tenkiu kak sheila,oo..wat ns goreng udang,nk g ngendeng la

AdryDaud said... Balas

Mknn laut xleh bg mkn kat abg long tu. Nti gtl. Kna pntg la dia.

lina_pg said... Balas

adry> abglong makn ns ngan ikan bako jer,kering2 jer sian gak kat dia tak selera nak makan..

LOVE2COOK said... Balas

Wow, ur prawn curry looks so delicious la KakLina!!! Uish, terliur Love...eventhough I just had my dinner! kihkih :)

How's ur son??? now kena pantang erk???

lina_pg said... Balas

love> juz simple prawn curry love.my son okey jer, but kna pntang makan la..tenkiu love

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...