Tuesday, September 21, 2010

Berakhirlah Sudah . . .

Salam . . .
Pekaba suma? Ada yg tertanya2 apa yg dah berakhir. . .sebenarnya kemarin berakhirlah maternity leave saya selama 60ari bercuti ( tapi gaji jalan best2 ).Hari ni kenalah pergi keje, jalankan rutin cam biasa..yang sedey tu terpaksa berpisah ngan baby..sedeynya tak pernah berenggang ngan baby selama 60ari ni...sob..sob..sob...
Hari ni gak baby Maisarah first day pi sekolah (nursery) sian kat baby kecik2 dh kena pi nursery..nak cari pengasuh xde lak org nak jaga kat area saya tinggal ni..what to do..terpaksa gak la..
sian baby kena tinggal kat nursery...

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

salam Lina..syiannya baby...meh!htr kt umah acik atie..biar acik jaga...leh tak???ngee

Adry@Daun said... Balas

Salam lina,
Olohh...ciannya baby maisarah kna tinggal sorg2. Apapn hrp semuanya ok.

lina_pg said... Balas

kak atie> salam kak atie,hmm kalau la dok berjiran ngan kak atie,kecik tapak tgn..pdg golf kami tadahkan..bleh sgt la

lina_pg said... Balas

adry> kemarin cikgu dia sms,kata tengahari tu meragam sket..tp ari ni baby baik jerr..sementara nak biasa

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...