Thursday, October 7, 2010

Pengumuman

Salam...
Pekaba suma?Lama tak bersiaran...semenjak dua menjak ni bz sket..maklumlah dah stat keje balik ngan baby lagi..nak jengok blog pun tak senang..rindu ngan kawan2 suma. Ni pun curi2 masa sket nak wat pengumuman bahawa kak rosaliza dah selamat melahirkan baby girl pagi kemarin...alhamdulillah ibu dan baby sihat . . sekarang ni kak rosaliza dah discharge dari HKL dansedang berpantang di kL..tunggu lah kak rosa dah sihat sket akan diupdate gambo baby chumel tuh..Okey lah baby maisarah dok jeles tuh mama dia dok blogging..

No comments:

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...