Friday, November 12, 2010

Baby Maisarah Demam

Sian baby Maisarah demam plak . . .2 ari lepas baby ada batuk2 n selsema..gi la klinik amek ubat..doktor kata kahak byk dlm paru2..untuk mempercepatkan proses mengeluarkan kahak baby, doktor wat la nebuliser ( yg cam wap bg masuk ke saluran pernafasan tu) sian kat baby kecik2 dh kena sedut menda tuh.2 ari gak la dok ulang pi klinik, petang tadi abah bawa gi klinik utk wat nebuliser lagi, doktor check demam la plak..alahai kesiannya kat baby kecik..tidur pun kejap2 jer..sebab hidung baby tersumbat..kesian sangat...
 Baby dah makan ubat..terus tidur, tapi xlena sgt..semoga baby cepat sembuh
banyak betul ubat yg baby kena makan...

10 comments:

ezzyra said... Balas

ksian bby...cpt smbuh tau...

AZLINA said... Balas

Salam lina, ala ciannya tengok baby Maisarah tu...cepat2 la sembuh hendaknya ya sayang!!

Chik Mimi said... Balas

cian maisarah.mama pun pun kena take care jugk sbb nak jaga diri

lina_pg said... Balas

ezzy> hmm..Ucu la yg bw virus kt baby neh..sian bby tau.

azlina> salam azlina..tu la sian kat bby,tp alhamdulillah baby ni jenis aktif..walaupun demam.

chik mimi> tq chik mimi,ari ni baby dh ok sket

Kak Rosaliza said... Balas

salam kesiannya kalo dak kecik dmmkan..rasa ngan mamanya sekali nak demamkan..moga maisara cepat sembuh dan bebas dari selsema n batuk2 ya...sayang maisarah

lina_pg said... Balas

kak rosa> salam..ni mama dia yg pening paler xcukup tido..smlm kejap2 baby bgn, hidung tersumbat..

Cik Ani said... Balas

semoga bb cepat sembuh..... :)cian kat dia ngan mak dia...

lina_pg said... Balas

cik ani> tq za..dmm dh baik btk n flu x ok lg..seb baik maisarah ni jenis aktif

Miss Bluepinkiey said... Balas

moga baby cepat semboh..cute baby..:)

lina_pg said... Balas

miss bluepinkiey> tq

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...