Sunday, November 14, 2010

Citer Maisarah Lagi...

Selamat berhujung minggu suma.ari ni bukan n3 masak2 tau Kalau masak pun menu ringkas2 jer, tak sesuai untuk tontonan umum uhuk..Tu pun kalau masak la, kalau tak, main tapau je la.Tghari tadi bawa baby Maisarah gi klinik utk follow up n wat nebuliser tu lagi..Doktor kata mmg demam dah okey..tp kahak masih ada lagi...so kena wat nebuliser lagi la . . .esok mlm kena lagi satu kali..sian baby Maisarah ni..cepat sembuh ya sayang....abah rajin lak snap pic baby neh, tp guna hp jerr..
dak kecik ngah wat nebuliser
cepat sembuh ya sayang..

14 comments:

Adry@Daun said... Balas

Ciannya bdk kecik comey ni. Dmm dh ok tp blm ok sepenuhnya lg. Gna nebuliser tu takdak side effect ke? Kat sini, kalau kahak teruk, doktor bg ubat utk buang kahak melalui muntah atau buang air besar.

hana said... Balas

kesiannya... mudah2an maisarah cepat sembuh nak yer....

lina_pg said... Balas

adry> rasanya tadak side effect apa2..ubat batuk n kahak doktor bg gak, tp kahak bbt ni byk sgt, doktor takut kuman byk sgt paru2.Kalau gn nebuliser lagi cepat...

lina_pg said... Balas

hana> tq hana tulun doakan maisarah...

AZLINA said... Balas

Salam lina, baiknya baby Maisarah ni, diam je dia guna nebuliser tuuu...hrp2 cepat la hilang segala kahak tu lepas ni...cian kat dia

Emilia Emira said... Balas

semoga cpt sembuh..

lina_pg said... Balas

azlina> salam..Alhadulillah baby Maisarah ni xbyk ragam w'pun xbrp sihat..tq ya tulun doakan baby

lina_pg said... Balas

emira> salam..terima kasih

sekamar rindu said... Balas

salam.....

kesiannya....banyak bersabar ya puan..

mohon follow ur blog

lina_pg said... Balas

sekamar rindu> salam..terima kasih

misz FaTiN said... Balas

semoga si comel cepat sembuh..
amin..

lina_pg said... Balas

misz fatin> terima kasih atas doamu itu

SaRah said... Balas

maisarah tu comel sgt..hrap dia cpat sembuh..

lina_pg said... Balas

sarah> alhamdulillah maisarah dh sembuh sepenuhnya..terima kasih ya sarah

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...