Thursday, November 25, 2010

Maisarah Lagi . . .

Salam...
Pekaba suma? Agak lama Teratak ni tak tadak n3..aritu lepas bercuti panjang sempena Aidiladha..tenet lak wat hal xleh la nak blogging..Citer Maisarah lagi??? harap2 tadak la yang muntah ijo ya asyik tayang gambo dak kecik jerr..Alhamdulillah Maisarah dah sihat sepenuhnya.Terima kasih kepada kawan2 yang sudi mendoakan kesihatan Maisarah..
Pic dak kecik ni snap pada 22Nov lepas, sempena baby cukup 4bulan..saja nak wat kenangan..Masa gi check up kat klinik tuh berat baby Maisarah ni 5.3kg ajerr. Nurse kata okey walaupun tak naik banyak sangat sebab ari tu baby demam..Tak pe la sayang berat tak naik pun janji sihat..
Maisarah ni paling cepat antara adik beradik dia..bayangkan dia 3bulan1mggu gitu dah pandai nerap..
Sekarang ni dah ada gigi sebatang..Tapi 'gigi' xleh snap..bby xnak tunjuk lak..Jom tengok gambo Maisarah..Dia moody sket sebab ngatuk..
buah hati mama..sayang Maisarah
 Dah terrer nerap skrg ni...
mama ni tak abes2 lagi ke amek gambo, saya dah xlarat ni..

10 comments:

diana said... Balas

maisara saya pulak yang tak sihat ni..
baru lepas baik demam
tapi datang pulak sakit mulut dan batuk2..
aduhai..

lina_pg said... Balas

Daiana> alahai siannya 'kakak maisara' lak yg demam, semoga cepat sembuh ya

Kak Rosaliza said... Balas

Salam...comelnya maisarah gerammm putih gebusss gitu...ejaan kat tajuk n3 silap tu masarah

lina_pg said... Balas

kak rosa> alamak! typo error lak hik3...tq2

sarah-najwan said... Balas

comey nyer..salam ziarah dan kenal..

Adry@Daun said... Balas

Suka bila dgr baby maisarah nangis. Ada trademark tersendiri..hehe..

♥LOVE2COOK♥ said... Balas

Comelnye Maisarah! Come to aunty!!! I wanna pinch ur chubby cheeks! :D

lina_pg said... Balas

sarah najwa> TQ2..salam kenal juga buat sarah

Adry> hehehe special sket ada trademark ahaks..

Love> TQ Love..Maisarah ni 'mesra alam' ngan sapa2 pun bleh..jajnji dukung n jalan2 hehehe

sop said... Balas

wah.. comel nyer dia.. :)

lina_pg said... Balas

sop> hehehe tq sop

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...