Saturday, November 13, 2010

Sapa2 Bleh Tulun - Buffered Earning tu apa?

salam suma ...
saya ni sebenornya heran pun ada, musykil pun ya. Nape ek kalau blogger2 dapat BE dr nuff suma org hepi jer..saya ni xtau apa pun..kite pun sebuk la ngecheck gak..ada gak BE dlm nuff aku ni. Tp sket je la..Ada sapa bleh tulun explain tak tentang BE ni..apa pun nak ucap terima kasih byk2 buat nuff yg bagi BE kat TERATAK MUTIARA KASIH ni...
harap2 korang sudilah explain ya tentang menda ni...sy mmg blurr nih

6 comments:

K.Nor said... Balas

lina, klik sini http://www.benashaari.com/2010/09/nak-kasi-be-nuffnang-meletop-tak.html

hopefully boleh menjelaskan sket apa yg lina tak faham tu.. :)

lina_pg said... Balas

kak nor> tq kak nor dr td dok tggu sapa la nak tulun nih..

ibu_BatRiSya @wardah said... Balas

BE tu lain dr iklan CPC biasa...
yg BE ni kalu org buka blog ni, ade iklan tu, nuff bayarla kite...hehhe..xperlu klik2...

lina_pg said... Balas

ibu batrisya> BE ni kira special sket la dr CPC tu, asal ada visitor time iklan..nuff byr la..ok tq2

Cikmin said... Balas

Salam..bila dah dapat BE ni..kalau visitor ramai berkunjung dan page blog ni banyak kali diselak oleh pengunjung..bertambah la duitnya tu.. :)

lina_pg said... Balas

chikmin> sy ni rabun IT,xtau apa..tq pd suma yg sudi kongsi info..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...