Monday, March 29, 2010

Ketupat Daun Pisang

Salam suma,
Dah lama sangat beli beras pulut ni...dari berat 1kg dh tggl +/- 900g jer.Nak tau nape hmmm..dh kna kisar ngan kutu beras hu..hu..korang kenal ke menda ni?ala..yg hitam2 kat dlm beras tu...nampak sgt tuan umah ni malas kan?
So kemarin wat la kerahan tenaga membalut ketupat ni...Yang lawak tu si abg long kata 'mama raya lambat lagi nape wat ketupat lak'..heh..heh..nk mkn ketupat tak yah tunggu raya..kalau rajin kite wat la...'oooo' tu la respon dia..Ada yang teringin nak makan ketupat ke? Meh la ada lagi sket ni..
 Ha..ha..korang tengok la macam2 size..ada yg pendek, ada yg panjang..maklumlah byk tgn yg membalut..apa2 je la..janji siap he..he..

Ni versi buka aurat..pose seksi ni..Ketupat ni kami mkn camtu jer..sbb haku malas nk wat rendang..boh sedikit gula & garam..ada la rasa lemak manis....sedap you...

Sunday, March 28, 2010

Trip To CH (Versi Bunga Oh Bunga)

Salam,
Pekaba suma kawan2 maya..lama sungguh nak ngabihkan updte trip ke CH ni...Tuan umah ni malas sket nk menaip, so nak tepek gambo jer utk pengunjung2 blog ni..sila la jamu mata...

Bunga orkid ni aku nak hadiahkan pada semua pengunjung blog..kepada yg sudi sila la ambil...

Rose kaler pink lak...

Yang ni spesel utk kak rosaliza..dia suka rose kaler pink..cam header blog kite nih..

Rose merah ni spesel untuk dayangjack...

 Rose pink ni untuk suma pengunjung gak...sila la ambil...


Thursday, March 18, 2010

Trip To CH ( Butterfly Farm )

Salam,
Hari ni terajin sket nak update, gambo2 snap Butterfly farm. Sila la jamu mata..sebab model2 kecik dah malas nak bergambo, haku snap je la mana2 pic yg menarik..Korang layan je la..

Antara spesis periuk kera yg sempat dirakam

antara rama2 yg menjadi mangsa lens kamera kami

Okey, nnt rajin update lagi...

Saturday, March 13, 2010

Trip To CH

Salam suma,

Pekaba suma, rindu teramat sgt ngan korang suma...la ni mmg silent mode jer..blog pun sekali sekali jer buka..Hmm.. ujung mggu lepas kmi skluarga pi jenjalan ke Cameron..nak pi time cuti sekolah takut penuh sesak lak kat sana tu..
La ni malas sket nak menaip, korang layan jer la gambo2 yg tak seberapa ni..

Ni la wajah2 kesayangan hamba uhuk..tgh pose cam helikopter hik3..

 ralit dok petik stoberi, bkn senang nak dpt peluang petik sendiri ni..mmg best..anak2 pun seronok..

Anak dara haku ni..

Okey nnt haku update lagi bila rajin....







klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...