Friday, February 11, 2011

Happy Wedding Anniversary

salam...
pekaba suma? kali ni TMK bersiaran dari kota singa. Kami sedang bercuti di Singapore hingga 13Feb ni. Seb baik hotel yang kami stay ni ada wifi, bleh lah blogging jap.Tanggal 11Feb merupakan detik bersejarah dalam hidup kami..di mana pada tarikh keramat inilah kami selamat diijab kabulkan dan telah sah menjadi suami isteri..semoga kebahagiaan ini akan terus berkekaln hingga ke akhir hayat..
 saja tayang gambo pakai bj kurung+bj melayu ala2 pengantin lama gitew..

25 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

Assalam..selamat pengantin baru eh..selamat menyambut hari ulang tahun perkahwinan ya.....tentu meriah adiahnya...n hepi your holiday.....

lina_pg said... Balas

kak rosa> salam..xdpt adiah pon..nnt blik png arr br tuntut sini suma mahal2

lina_pg said... Balas

kak rosa> salam..xdpt adiah pon..nnt blik png arr br tuntut sini suma mahal2

Yatie said... Balas

Assalamualaikum Lina,
Happy Anniversary to both of you, moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...Aminn.

HaSue said... Balas

hepi anniversari kak lina n suami..semoga jodoh kekal hgga ke akhir hyt..
wah2..gi honeymoon ke singapore ek kak?leh jumpa blogger singapore skali tu kan?hehe..

zarin said... Balas

happy anniversary dan semoga bahagia selalu

ezzyra said... Balas

happy anniversary my sis..
p/s cntiknya gmbar...tah sape la ambikkan...hihih

izahdaut said... Balas

kak lina..happy aniversary for both of you..semoga berbahagia sentiasa disamping famly tercinta

K.Nor said... Balas

happy anniversary lina, semoga jodoh berkekalan dan bahagia hingga ke hujung nyawa disamping anak2 tersayang.. aminn

DJ Dayang said... Balas

Happy Anniversary dear!...dah dpt sms??..hrp2 sampai. :)

Mimiey.. (^-^) said... Balas

hepy anniversary kak lina dan suami...

alla said... Balas

happy anniversary...
semoga bahagia ke akhir hayat...
jauh btl smbut anniversary..hehe..

hana said... Balas

happy annivesary na.... mudah2an bahagia berkekalan hingga akhir hayat..... boleh tambah umat lagi na... hihihi

AZLINA said... Balas

Happy Anniversary buat Lina & hubby, mudah2an apa yg didoakan menjadi kenyataan, berbahagia di sisi keluarga & berkekalan hingga ke akhirat...Teringat pulak waktu akak honeymoon di kota Singa 16 tahun lalu...

mamasyipah said... Balas

salam... Happy Anniversary buat lina dan suami semoga bahagia selalu...

suka_haha said... Balas

sedapnya cuti.. nak ikut bley? hehehe...

jemput sini yer

blog Matdin

hazeleyed lady said... Balas

happy Anniversary.
Cheers to friendship

lina_pg said... Balas

yatie> salam yatie tq2..

lina_pg said... Balas

hasue> salam sue..bkn hanimun pun sj bw anak2 jln2 ct sklh ujung thun lps xsmpt nk bw jln..ala sue kite ni blogger cabuk jerr sapa la nk jumpa..

lina_pg said... Balas

zarin> tq zarin

lina_pg said... Balas

ezzyra> ntah la sapa yg snap..hmm brp take ntha nk jadi gambo tuh senget2 jer kwang2

lina_pg said... Balas

izah & kak nor> tq so much

DJ> salam DJ, dpt sms tu. tq yang..

mimey & alla > tima kasih

hana> tq hana, tmbh umat? sat2..yg tu kena pikir pjg hahaha

azlina> tq..say pun pestaim jejak kaki ky s'pore ni..xcited nk g USS je sbnornya

lina_pg said... Balas

mamasyipah, matdin n hazel > tq suma

MiZi said... Balas

selamat ulang tahun... yipiiii... hahaha walaupun dah sedar kata lambat dah wish.. tetap gak wat relex2 wish jugak

lina_pg said... Balas

mizi> walaupun lambat tp ttp wish gak kan?tq mizi

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...