Saturday, February 19, 2011

Maisarah Menang GA Hasue

Memang Maisarah ni membawa rezeki..walaupun n3 yang mama dia buat agak simple jerr sebab mmg penat sangat time..tp kalau dah rezeki..dapat gak adiah dari auntie sue (hasue). Mama dia mmg seronok sgt sbb dapat lyang pree hehehe...dan tima kasey gak buat Yana sebab pandai tangan kecik dok godek2 amek no.24 hik3..cayang dier..seb baik zhariff xreti nak amek kertas lagi, kalau tak mseti zhariff tulun kakak dier kan sue kan??
  Tahniah kepada mama baby berdua tuh..
close up sket bby Mai

11 comments:

Wanieyra said... Balas

tahniah ye....

lina_pg said... Balas

iera> tq2

ezzyra said... Balas

thniah...x perasan lak ade nma bby ...

lina_pg said... Balas

ezzyra> menang saguhati jerr tp mama dier mmg sukahati hahaha

Kak Rosaliza said... Balas

Sagu hati pun ok gak..dpt juga adiah tu..maisarah jangan lupa tau kasi pinjam atau kasi terus kat mak ngah ya..atau suh mama beli yang baru sama mcm auntie sue kasi tu pada mak ngah heheheh

Tahniah maisarah n mamanya..mesti la mamanya yg lebih2 suka atinya, mak ngan pun suka atie gak, sbb maisarah dpt

lina_pg said... Balas

kak rosa> saguhati pon dpt adiah gak kan?wokey maisarah kata bleh pinjam..sharing is caring hehehe..nnt Amani ngan maisarah nk membaking lak

Kak Sam said... Balas

Tahniah maisarah.. Salam kenal kak lina. Pulau mutiara kat mana? minta izin yea follow blog akak. (hehehehe dah sign in baru nak minta izin. tak malu betul)

lina_pg said... Balas

kak sam> salam kenal juga..area sungai nibong, kak sam dok penang gak ke?tq ya sudi follow blog ni

Azmiezas said... Balas

congrates baby..

lina_pg said... Balas

azmizas> tq2..

HaSue said... Balas

eh..camner leh terlepas n3 akak yg ni ek..hihi...tak kire,nak komen gak!
mula2 aritu nak jer suh zhariff yg cabut undi kak..tp dier tdo nyenyak betul..lama nk tunggu bgn..last2 suh yana jer..lgpun sng nak set budak kecik tu suh amik berapa keping..hehe.. dah rejeki maisarah yg comel tu laa..aunty x sbr tgk mama maisarah baking guna loyang baru ni..tahniah skali lg.. ;)

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...