Tuesday, February 15, 2011

Trip To Singapore - Day 1 Part II - River Cruise

Salam Maulidul Rasul buat suma . . .
Sambungan dari part I, masa kat Marina Bay tu sempat gak kami merasa keseronokan menaiki River Cruise kat Merlion Park. Cruise ni mengambil masa selama setengah jam pusing2 keliling area berdekatan, sepanjang perjalanan ada info2 yang diberikan oleh tourist guide mengenai tempat2 yang dilalui. Best gakk..meh tgk pic yang sempat kami snap...snap sket jerr sibuk dok tengok view hehehe..
 rasa cam VIP lak..kami jer dalam boat tuh hehehe..
 abglong pon sebukk amek gambo gak
tengok la rambut kite abess masai..kena angin yg bertiup sepoi2 bahasa

8 comments:

miss minn said... Balas

hihi, bestnya...mahal tak kak?

ezzyra said... Balas

masai pon maintain cmey lagi

lina_pg said... Balas

miss min> SG$15 untuk dewasa..bdk2 SG$10 (kalau tak salah)

lina_pg said... Balas

ezzyra> hehehe..menten2..dia lah paling glamer ms kat sna..suma dok cuit2 dk maisarah ni

Kak Rosaliza said... Balas

assalam..akk baru blk dari hoki ni...syok tu jauh naik. glamer abisss bby maisara, geram negok

lina_pg said... Balas

kak rosa> kat s'pore cam xjumpa org bw budak kecik la..agaknya sbb tu la bila org nmpk dak maisarah ni suma dok cubit2 dia

MiZi said... Balas

datang lagi sini.. makin jeles eh

http://www.contengcorner.com/2011/02/dah-tempah-tiket.html

Azmiezas said... Balas

akak tak sempat naik cruise ni taww..terkilan sangat, x cukup masa...uwwaaa...may be next time..btw brapa tambangnya yer??..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...