Tuesday, February 15, 2011

Trip To Singapore - Day 1 Part III Esplanade Park

Masih lagi Day-1 kat Singapore, sambungan part II, pas jenjalan kat Merlion Park dan puas ronda2 ngan boat, kami terus 'menunggang kaki' ke Esplanade Park plak, xla jauh sangat..tp lenguh gak la kaki.Tambah lak ada 'handbag' yang sentiasa dok tersenget kat pinggang tu kan?hmm apa lagi dak kecik Maisarah tu la..bukan main seronok dia gi jenjalan..tambah lak bleh dok menepek ngan mama jerr.. Meh tengok gambo kat Esplanade plak, sebenornya snap byk..tapi malas nk upload suma..pilih2 yang mana patut je la..karang korang boring lak..
 Esplanade Park...nmpk tak kubah bentuk kulit durian kat belakang.Itulah Opera Theatres..hebat kan? Design sebenarnya ialah mikrofon..kan tempat opera tuh..
 
 anak beranak lak posing..trip kali ni suma model berkerjasama hehehe
 laluan ni pun ada nama gak..Queen Elizabeth Walk..
ni lak war memorial

4 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

Nape sikit sangat letak pic, suka akk tgk

lina_pg said... Balas

kak rosa> gambo bercelaru ada setengah dlm digital kamera, malas nk godek2.Xpe nnt kat Universal Studio byk gambo..

wan said... Balas

gambar last tu bukan war memorial laa.. itu general boo seng memorial

MiZi said... Balas

pi singapore berapa bajet?? nak tau.. nak plan rasa macam nak pi ja.. jeles

http://www.contengcorner.com/2011/02/doa-buat-rusuk-kiri-ku.html

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...