Thursday, February 17, 2011

Trip To Singapore - Day 2 USS Part 2

Okey sambungan part 1, cam telenovela plak ada sambungan hehehe..Universal Studio Singapore tu luas sangat kawasannya. Memang kalau tengok suma show, tak cukup nak meronda kalau 1 hari..penat tu tok sah citer arr..mmg rasa nak tercabut kepala lutut ni..tapi memang berbaloi..sebab best sangat. Sapa2 yang pernah sampai kat sini tau lah camana keseronokan tu..
Citer banyak pun tak guna, jom layan pic kat WaterWorld plak. Peringatan ya..kalau sesiapa yang dok barisan hadapan dan row kedua kena sediakan payung atau rain coat ya..kalau tak..alamak basah la korang...
kat pintu masuk..jom kite tengok show..mari..mari..
ops..posing sat..
 show begin...
 ada yang terbaboom dalam air..
 nampak tak dok layan2 ngan air cam bomba tuh..silap2 bleh basah yg dok row depan..
 mcm2 aksi..dan sound effect mmg best..
 boom..meletop sudahh..
 tu nmpk tak ada asap..
 kejar mengejar lak ngan jet ski...
 fighting plak kat platform tuh..
 tembak2 pun ada..
 terbaboom...



kilmaks dah ni..meletop segala bagai dah..

cam biasalah hero mesti menang kan?
selesai sudah...

okey pelakon xtra nak posing plak..
pose kat kapal terbang hero plak..

suma orang dh kuar..kite tak abes posing lagi hahaha..

Selesai tengok show..jom kite ke Egypt plak...seni bina yang sungguh mengkagumkan..memang cantik..seolah2 kita berada di Mesir...tapi kat sini anak2 pun dah tak larat nak jalan, nak posing pun cam kena paksa jerr..pepon Maisarah jugak yang steady..menten jerr..Jom ke Egypt plak







8 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

jadi pelakon tambahn la pulak ya...best tgk org shooting tu

Azmiezas said... Balas

Lina, kenapa x sewa stroller masa masuk USS??..sgd10 jer kan??...kalau pakai stroller,.x de la penat sangat menggendong si kecik tu..kesian dia..dah la wheather kat sana panas..

btw:..show kat Waterworld sangat lah best kan..rugi sapa yg tak tengokk..hehehe..
Lina makan tak kat Oasis Spice tu?..sedap tau nasi beriani dia..

zarin said... Balas

baru nk tanya, naper tk sewa stroller? sian mama penat carry baby

Nieza said... Balas

assalam kak lama saya tak online byk dh tertinggal n3 akak ni..bestnyer tgk gambar akak jln2 ni..:)

lina_pg said... Balas

kak rosa> mmg best show waterworld tuh..

lina_pg said... Balas

azmiezas> ada sewa stroller tu tp Maisarah xleh duduk lagi.Bila letak cam nak tergolek jerr..dia baru 6bulan je.stroller letak beg bby n bge kamera jer

Tak makan kat Oasis tu..mkn western food tak nama pe ntah

lina_pg said... Balas

zarin> sewa tp letak beg jerr

lina_pg said... Balas

nieza> tu la lama tak nmpk nieza.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...