Saturday, March 12, 2011

Bila Tadak Keje

salam...
Pekaba suma? Dah siap bersarapan ke suma? puan blog TMK bf ngan roti canai dan nescafe..alhamdulillah dah kenyang ni.roti cana home made ke? of course la yang beli kat restoren mamak..tu pun adik kite yang tulun belikan hehehe..kakak dia makan jer ahaks..panjang lak intro pagi ni..almaklum saja lah lama tak blogging.
N3 ari ni pun bukan n3 masakan..dah lama dapur TMK tak berasap..nak kata bz sangat tuh tak la juga..tp sibuk dok melayan dak kecik yang semakin lasak..

Picas ni snap kat belakang umah bonda kat kampung..time tuh dok tunggu my laling kopek buah nyoq..yang selamat jadi kuih sagu tuh..Boring2 dok tunggu mata melilau cari objek2 menarik yang bakal menjadi sasaran lensa kamera kami..tetiba ternampak la menda alah ni....apa tu?? terus klik..klik..meh tengok menda yang chumel ni....
 cute mute Ladybird ni kan? suke badan dier kalerpul gitew...ssh betul nak snap picas ni ngan objek bergerak huhuhu..blurr sket
 model ni pemalu sket..tetiba jerr nak melarikan diri..
 paparazzi terus kejar 'model' ni..

top view..plak...

6 comments:

ezzyra said... Balas

model ni mmg pemalu kot...hihih...ramai yg dok serbu dia...haha

lina_pg said... Balas

ezzyra> hahaha..paprazzi dok kejar model tu yang dia lari tuh hik3

DJ Dayang said... Balas

cantik ladybird tu...kte ni mmg geli sket dgn bende2 mcm ni...apatah lg nk zoom in...haha

Adry@Daun said... Balas

Ladybird pesen mana pulak tu?? Kalo ladybird msti kaler merah dn polka dot hitam..

lina_pg said... Balas

DJ> chumek kan Ladybird ni..oic geli eh ngan menda ni..kite kalau yg cute mute cenggini ok jerr

lina_pg said... Balas

adry> Ladybird mix kot pan asia kot hehehe..ntah nape kalerpul gitu tp tgk chumel sgt..abes pokok cekur manis kena 'repih'sbb nak snap pic menda ni kih3..jadi paparazzi.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...