Saturday, March 5, 2011

Sudah Kuterima...

Salam..
N3 pertama di bulan March..Dah 5hb dah pun..lama gak tak bersiaran. Pekaba suma?harap kwn2 mayaku suma dalam keadaan sihat. Sejak dua menjak ni puan blog agak sibuk sket, sibuk ngan keje dan macam2 hal yang nak kena setel.
Sudah kuterima...apa yang dah diterima tu? Bungkusan la..nun dari Sarawak terbang ke mari. Terima kasih banyak2 ya sue (hasue)  sebab sudi bersusah payah poskan bungkusan ni.Sebenornya bungkusan ni dah terima dua ari lepas yp tak sempat nak wat n3.


loyang ni ada nama tau..hehehe..loyang Maisarah hik3..

8 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

tahniah3x wah best dapat hadiah.Maisarah dah janji ngan mak ngah kan kita share2 heheh..oh pas ni makin byk la buat kek heheh

ezzyra said... Balas

loyang brtuah maisarah...

lina_pg said... Balas

kak rosa> maisarah kata..boleh aje share2 hehehe

lina_pg said... Balas

ezzyra> Yup loyang bertuah Maisarah hik3

HaSue said... Balas

alhmdulillah dah slmt smpai..sori ye kak,lmbt lak pos jadinya..huhu.. tahniah ye walaupun dapat hadiah saguhati jer hrp x serik join kalau ada GA lagi..hehe

lina_pg said... Balas

hasue> xpe sue akak xkisah..akak berterima kasih sgt2 kat ssh pyh poskn loyang ni.Saguati pun kira menang gak tu hik3..insyaAllah kalau sue wat GA akak akan joint

Nieza said... Balas

assalam kak...wah bestnyer dapat hadiah...tahniah buat maisarah...:)

lina_pg said... Balas

nieza> salam nieza..tq adiah maisarah tu hehehe

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...