Thursday, April 14, 2011

Amoi & Moi Ikan Bilis Brokoli

Assalamualaikum...
puan blog agak kebizian sket sari dua ni, bukanlah bizi ngan apa pun sangat. Sebukk dok melayan dak kecik yang semakin lasak.La ni Maisarah dah boleh merangkak walaupun tak laju sangat.Seronok layan karenah dak kecik ni
 
 Amoi ngah bizi bw kete
 layan tv la plak..
apalah mama ni muka comot2 nak amek gambo gak..ehek..malu kat zhariff jerr
Amani mai la mkn moi..dap..dap ni

16 comments:

ezzyra said... Balas

dah pndai merangkak eh...heheh...x larat nk kejar la..hehe

Kak Rosaliza said... Balas

assalam maisara...ala tomei2 lah awak ni....woooo best tu awk dh dpt merangkak, kita dok gostan je,

moi tu nmpk dap dap, yg ni kita tak cuba lg, nnt nk suruh mama kita buat juga lah

lina_pg said... Balas

ezzyra> dah laju dah la ni..penat nak 'kutip' baby nih hehehe

lina_pg said... Balas

kak rosa> Amani samalah sy pun masuk gear reverse gak dulu,pastu baru gear 1 ngee..xpe amam awak rajin dukung awak.mama sy ni malas nk dukung xlarat katanya..

moi ni dap2 tau,tp sy rasa awak xsuka sbb ada sayur..nnt mesti awak ttp mulut..psst ni mama awak gossip kat mama sy..

Adry@Daun said... Balas

Dh blh mrgkak ni msti jenuh nk mgutip budak kecik..haha..

lina_pg said... Balas

adry> mmg tak larat nak kutip..dia pun dok 'mengutip' macam2 menda kat lantai huhuhu

Chik Mimi said... Balas

alalallala amoi makin molat ler heheheh bestnya maisarah nak makan

lina_pg said... Balas

chik mimi> al ni makin bolat tp lasak dak kecik ni..moi semangkuk penuh pun bleh abess..

AZLINA said... Balas

Ala3..mama ni nape x lap muka baby Maisara tu, emmmmm manyak comei la ini amoy, meh sini kita nak bawak dia jln2 kejap...hehehe skg ni dh pukul 12.30 tgh mlm, esok pagi2 nk tak...

Aleyn said... Balas

Sangat berkhasiat itu bubur....tomeinyer anak u..

Salam Kenal...

lina_pg said... Balas

azlina> Amoi ngah bizi mkn moi tuh..hehehe nk pinjam bw gi shop'g ke?nnt penuh troli dia capai suma hehehe..tangan dia mmg pantas

lina_pg said... Balas

aleyn> salam kenal juga, seb baik dia nk makan bubur tu..setengah baby xmo mkn

Nieza said... Balas

Alahai comelnya amoi ni...geram nengok pipi dia bolat tu..hehe

lina_pg said... Balas

nieza> amoi ni suka mkn moi, tu yg pipi bolat tuh hik3

HaSue said... Balas

ZHARIFF:maisarah..mintak rambut awak yg lebat tu,nak tambah rambut kite nih..hehee...amboi,dah mamamm yer..jeles kite tengok amani pun dah join mamamm2 nih..xnak kawan laa..kite amik keta awak yg ijau ni yer..awak balik jalan kaki jer..eh,ni kan umah awk..hihi

lina_pg said... Balas

hasue/zhariff> maiasarah: kalau nak rambut kite kena gi amek kat salon la..kite baru potong rambut mggu lepas hik3..xpe la zhariff,awak xleh mamam lagi..awak tulun teman sy mamam ya..awak nk kete ke..amek la..pinjam jer taw..hik3

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...