Sunday, May 8, 2011

Botol Susu Avent

Assalamulaikum...
Rasanya hari ni paling rajin wat n3...petang tadi kuar jenjalan jalan cari pasal makan.Pastu cam biasalah gi ngukur shop'g complex. Tu je la keje tiap2 minggu.Plan nak beli barang2 dapur jerr. Tapi hari ni rajin plak gi meronda2 dulu membeli tingkap a.k.a window shop'g la kunun. Sekali sangkut lak ngan botol susu Avent ni.Memula saja nak usyar jerr,sekali tengok aisey..murah la plak..apa lagi terus angkut.Dah lama dah nak beli botol Avent ni untuk kebaikan Maisarah gak la..BPA (Bisphenol-A) free la katakan.Kalau tak guna botol Avent pun ok gak as long as botol susu tu bukan diperbuat dari bahan Polycarbonate (PC) material ni akan mengeluarkan toxic.
Harga biasa botol susu Avent ialah:
2 x 9oz(260ml) = RM95
2 x 4oz(125ml) = RM79
2 x silicon teats = RM23.90
Tapi saya beli suma ni dengan harga RM150..murah kan?So mana2 blogger Penang yang berminat blehlah pi beli kat SunShine bayan Baru ya..Sementara stok masih ada..hehehe wat promosi percuma ni
all in one RM150 sahaja..bukan nak berniaga..kalau berminat gi beli sendiri kat Sshine ya

13 comments:

Zaliedana said... Balas

Akak g sunshine rini ek,sy g klmarin..maisarah hisap botol eks..?Syifa lak langsung xnak..Air 0 pong xnak minum ngan botoi,minum guna sudu jer,syazana guna yg minnie jer kak..

lina_pg said... Balas

zaliedana> maisarah mmg isap botoi, nenen dah tadak ehek..akak pun gn botoi pureen jer..ni je br beli Avent nyer

Kak Rosaliza said... Balas

Assalam...btol ni n puting dia mmg baik sbb lbh kurang ngan nenen ibu heheh.

pas ni lagi bam2 la maisarah heheh

lina_pg said... Balas

kak rosa> pattern n material kira bagus la..tp rega tu xbrp nk bagus

HaSue said... Balas

nih ibu2 yg sekitar penang mau serbu pasaraya tu esok kalo bace n3 akak nih..hikhik..
ada promosi lama ke tu kak?ke memang kat situ jual murah?(sibuk2 je tanya mcm nk beli)hehe..

cbox akak x nmpk dr td..tenet dah start meragam..iskh..zhariff nak ajak maisarah dating pun tergendala..huhu..*toleh kiri kanan takut kantoi dek dhira..haha

Kak Sam said... Balas

Kita pi petang semalam. Tapi tak pi bahgain baby. Shopping sakan untuk mama ngan baba je. Anak2 ....hehehe

rose rahim said... Balas

akak, nak kirim ble?

nOOrsha said... Balas

salam kak... erm... skang botol susu pun kene cari yg berkualiti sket kan...macam2 skang nih...tp bb saye fully BF..tapi nak say thanx gak kat info ni, nanti snang esok2 bile da besr sket die nak minum susu botol, blh refer info ini..tq ye

lina_pg said... Balas

hasue> pasaraya tu kdg2 jer wat offer..tp kali ni baekk punya offer..yg best org tak brp ramai sbb bkn time gaji ahaks..

zhariff nak ajak dating ek?kite ajak amani sekali ngee..ngee

lina_pg said... Balas

kak sam> kite pi bhgn baby n basement jerr..beli brg2 dapur jer

lina_pg said... Balas

rose rahim> rose tinggal mana? akak beli kat Subshine Byn baru..nnt try gi cr kat situ eh

lina_pg said... Balas

nOOrha> kalau bby BF senang la..xyah beli botoi susu,Maisarah dah tak nenen dah kena la beli botoi huhuhu

Syitah said... Balas

murah nya ..biasa RM 230++ ni...untungnya sis...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...