Sunday, May 15, 2011

Ronda2 Tengok Air

Assalamualaikum...
Dah petang pun baru bleh update blog.Bukannya bz sangat,bz dok meronda sana sini jerr..esok keje cam biasa..kalau boleh nak jerr tiap2 ari Sabtu dan Ahad je kan?Bleh dok relek2 xyah pikir pasal keje..cewah..byk cantik..xmo keje dok umah jelah kan?Melalut la plak..
Petang kemarin kami ronda2 tengok air kih3...
 pepon posing dulu ahaks..
 nisa ngan abglong wat hal masing2
 bby pose ngan abah
 kite minum dulu..cendoi pulut..sedap lemak manis gitew..kak rosa pernah mkn cendoi ni
 sambil2 mkn cendoi snap pi la Penang Bridge ni..kemarin ujan turun ngan begitu jayanya kat bumi Pulau Pinang ni,sampai banjir kilat sesetengah tempat..nmpak tak agak gelap jer tu..
 Pulau Jerejak
 jetty untuk ke pulau jerejak
 dak tecik Maisarah ngan mama lak pose sementara tunggu kakak ngan abglong mkn ais kacang.

6 comments:

Adry@Daun said... Balas

Yg foto last tu knpa baby Maisrah buat muka cedey je. ngantuk dh kot.

lina_pg said... Balas

adry> ngantuk la tu..penat meronda huhuhu..

Naz said... Balas

Assallamualaikum kak Lina..

Alaa tomei maisarah.. Eh..eh... gambar yang ada org dukung maisarah tu, maisarh dgn kakaknye ker dgn mamanya...heheheeee... Mamanya slim melim betul cam anak dara jer.. Tu yg konpius tu mamanya ker kakaknya..heheheeee..

Chik Mimi said... Balas

mmg hujan lebat sungguhkan ari sabtu tu,akak lps solat zohor keluaq p kapitan makan nasi biryani heheeh tp town area tak ujan

Kak Rosaliza said... Balas

tak pasal2 malam tadi aqil minta nak mkn cendol...abah beli cendol yg mcm kita mkn kat pulau pinang hari tu...best manis...dah nak tido dia minta nak heheh.

sebelum tu kak yang buka blog u, tgk gambar maisarah heheh. Mmg sedap cendol tu yg best ada buah kabung

lina_pg said... Balas

naz> yang pakai tudung n baju pink tu mama maisarah la kih3..

chik mimi> betul tu ujan punya lebat kan ari sabtu lepas.Area Sg.2 kena banjir kilat

sedap gak kan ns beriani kat kapitan tu kan?sy selalu mkn kapitan yg kat Qsbay tu

kak rosa> alahai cian kat Aqil,mesti teringat cendoi time dok mandi manda kat Png ari tu

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...