Wednesday, May 4, 2011

Si Cilik Beraksi

Assalamualaikum...
n3 pertama di bulan May,sekejap saja masa berlalu..dah hampir setengah tahun pun.Rasanya ramai yang dah tau, wk end ari tu kak rosaliza sekeluarga datang ke Penang.Kira cam surprise gitew..malam Sabtu lepas pas kami blik ronda2 round Island tuh dia call kata mayb dia nak mai cni..Masa agak suntuk jadi sempat jalan2 cari makan kat Pantai hehehe..maklumlah dok pulau..keliling kelalang suma laut..mana lagi nak hala..panjang lebar intro malam ni.n3 malam ni bukan pasal family gathering tapi cuma nak tayang dak kecik berdua tu jerr..sapa lagi kalau bukan si amoi kecik Maisarah dan Amani ni.Sebenarnya agak banyak picas yang disnap, tp disebabkan model cilik berdua ni sukar memberi kerjasama,so hanya ni je yang sesuai untuk tayangan perdana.Sila abaikan keadaan sekeliling yang agak bersepah tak sempat berkemas..
 
 entah apa yang digelakkan amani tu..sampai terpejam mata nak celen zhariff la tu..wat mata cepet..
Amani:      zhariff jom arr naik kete Maisarah ni..Best tau Maisarah tulun tolak hik3
Maisarah: sampai terjelir lidah kite tolak Amani ni,maklumlah dia sama besar jerr ngan kite
 chumel jer amani ni..mata bolat
 sayang Amani..muah..aisey cam ye..ye..je kan?

16 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

suka tgk ragam budak dua org ni...rindu kat maisarah. hehehh mcm ngam je tgk..yg tu dok ajar amani picit2 bunyi tu heheh...ye ye je dok cium tu

lina_pg said... Balas

kak rosa> a..ah la..dok ajar tekan muzik tuh..cam betul je kan?cam kakak sayang adik je Maisarah ngan amani tuh

Zaliedana said... Balas

Sukanya tgk dak berdua nih comey n tembam..La napaxgtau kak rosa maipg,kalo xleh la syifa join amani n maisarah sama,hihi..

Nida said... Balas

macam nak cubit2 jer pipi mereka :)

lina_pg said... Balas

zaliedana> kak rosa mai sat saja..tu la kan?kalau tak syifa pun bleh joint the party hehehe

lina_pg said... Balas

nida> hmm..dua dua pun pipi bam bam

ayunalisa said... Balas

nk sama tombam2 2 2 spupu spapat ni..nnt mai celen pp damia lk..hik3

ezzyra said... Balas

dh pndai berdiri sndiri ke maisarah?

lina said... Balas

salam kenal - comel2 jer anak2 berdua dlm gambar tu suka tengok aksi nya

lina_pg said... Balas

Ayu> lebih kurang sama jer bam bam dua org sepupu tu..berat pun nak sama jer

ezzyra> maisarah dah pandai meniti sofa..

lina> sama lak nama kite..hehehe bdk2 ni mcm2 pesen

HaSue said... Balas

ahahaha...kiutttttnyaaaa anak2 dara kecit nih..zhariff nak join gakk...!! nanti zhariff duk tgh2..hehe..
bagus laa maisarah tak kedekut ngan amani ek.. ni kalo yana nampak nih memang tak bagi bukak page lain..kawan zhariff katenya..hehe..lawak tul aksi2 dak kecik nih..suke tengok rambut diorg lebat jek..zhariff kena pegi yun nam hair care dulu..ekeke

seronok laa tgk amoi2 berdua nih..bila nak post gamba mak2 amoi ni lak kak..hihi

lina_pg said... Balas

hasue> tu la kalau zhariff ada sekali lagik best..dak kecik berdua tuh mmg kamcing.

Naz said... Balas

Ala tomel2nyeeee...

Mak2 geng blogger.. anak2 pun geng2 gak kan..heheheee..

Tiut miut nyeeee...

lina_pg said... Balas

naz> dak kecik 2orang ni mmg kemcing abess..kena aja maisarah naz sekali joint depa ni

AZLINA said... Balas

Owh kat sini pun ada gak gambo depa berdua..td baru je nengok depa kat Rosa sana. Amboi siap cium kepala, cayangnyeee dia kat sepupu tu..buat macik geram nie..

lina_pg said... Balas

azlina> saja tepek wat kenangan,gambo lebih kurang cam umah kak rosa jerr..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...