Saturday, July 23, 2011

Acara Tertunda

Assalamualaikum...
Selamat berhujung minggu suma.Acara potong kek yang tertunda disebabkan besday gul demam la plak.Sian kat Maisarah demam di hari jadi.Memang susah hati bila tengok dak kecik melepek tak larat jer.Alhamdulillah hari ni Maisarah dah kembali sihat dan ceria.Seronok bila tengok doa kembali aktif.
Kek besday ni, abah dia beli yang simple2 jerr.Tadakk mood nak celebrate bila dia tak berapa sihat.Tapi kalau tak wat tadak lak kenangan...Meh la tengok aksi dak kecik ni
 Bila nampak kek cam nak terkam jerr
mama xmo enterprem,abah lak kena paksa hehehe..tulun Maisarah potong kek
 hahaha..xmo potong kek ngan abah..meraung la plak
 apa barang tulun2 ni..orang nak potong sendri la..dah ready tu..
 sudahnya bukan kek yang masuk mulut tp pisau kek yang dia makan kah3..
mama gak yang kena potong kek ni..ekceli bukan kek pun, ni walnut browies..

15 comments:

Cheq Sue said... Balas

perghhhh... brownies pun jalan aje kak... kemain lg maisarah tu..sampai pisau pun dia gigit

lina_pg said... Balas

cheq sue> maisarah ni suma benda pun dia boh mulut...abes suma kutip makan huhuhu

Kak Sam said... Balas

hepi besday maisarah. Moga jadi anak yang solehah

ayunalisa said... Balas

mama xmo wt kek ye..xpe ni pom best gk..maisarah nye mkn ke idak kek nye..

lina_pg said... Balas

kaksam> tq kaksam..besday gul demam tu yg lmbt potong kek

lina_pg said... Balas

ayu> besday gul mkn topping jer ahaks..kek kakak ngan abg yg mkn hehehe

ilahjy said... Balas

mak lomg lewat mai..ucapaan pun lewatlah... happy birthday cayang alonggg... wah2 sampai naik atas meja mcm along kecik2 dulu makan atasih meja tauuuu cucu kesygan tok dan wan...comel dia masa nagisss...

wachak said... Balas

sib baik dia x pi tepuk kek coklat tu ... he33

Mamasya said... Balas

Happy belated birthday Maisarah!

HaSue said... Balas

hehe..comelnya maisarah!
sian dier demam di hari ulangtahun pertama..harap2 maisarah cepat2 sembuh sepenuhnya yer...
pasni jalan laju2 bagi mama kejar lak.hehe

Kak Rosaliza said... Balas

Assalam maisarah..beshhhnya awak dapat kek petak yg besar, byk ke awk mkn kek tu. Sian awk kan dmm masa besday, tapi awak dah baikkan, eh adiah apa yg awak dpt tu, mesti speselkn mama n abah awak kasi ....nota ringkas dari ~AMANI ~

lina_pg said... Balas

kak ilah> tq kak ilah..tu lah memula dok atas kerusi,xpuas hati sbb jauh naik atas meja lak hehehe

wachak> kek tu tak dan tepuk, tapi sempat gak cuit ngan jari hehehe..abes comot2 muka dia hahaha..mama tak sempat snap dah time tu sbb nak rescue range kek hehehe

lina_pg said... Balas

mamasya> tq..tq

hasue> tu lah dmm plak hari besday abes terbantut mood..susah ati la plak..seb baik tak teruk sgt

lina_pg said... Balas

kak rosa/amani> mana ada bestnya..kite mkn sket jerr tu pun mama cuit2 tang topping jerr.Kite teringin nak mkn lagi mama kata xleh mkn byk.Tu mesti mama yg nak mkn ngee..

adiah???huh..mama ngan abah tak bagi apa pun.Depa kata dak kecik mana reti adiah2 lagi..nnt awak nyer besday kena tuntut tau dr mama ngan abah awak.

AZLINA said... Balas

Sorry laa acik terlmbt mai sini, nak wish jugak Happy Belated Birthday buat Maisarah...dh demam mcm tu la nk buat camne kan, tp seriau jugak tengok sib baik kek tu x kena sepak/pijak dek birthday girl..:)

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...