Wednesday, August 3, 2011

Terima Kasih Kongsi Resepi.com

Assalamualaikum semua...
Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-3 kita berpuasa.Semoga kita semua diberi kesihatan supaya dapat menyempurnakan ibadah puasa pada tahun.Dah agak lama TMK tidak bersiaran..agak bizi gaklah dengan keje harian.Hari ni pun bukan n3 makanan.Cuma nak share kegembiraan di hati puan blog mengenai KongsiResepi.com
Malam tadi dkt kol 11pm camtulah..hajat di hati nak beradulah..sesaja gatal tgn on TMK kat enpon, tetiba ternampak visitor on9 punya ramai.Macam tak caye jerr,utk confirmation..refresh sat kat netbook.Memang betul seramai 83 org ngan on9.Rasanya ini satu rekod utk blog saya ni.Mayb blog kwn2 yang lain menda ni dah biasa.Terima kasih Kongsiresepi.com kerana menyumbangkan traffci yang tinggi utk TMK
Sila klik http://www.kongsiresepi.com untuk joint sebagai ahli

13 comments:

ijayuji said... Balas

Salam pagi kak lina!!! salam ramadhan yg ke 2 buat akak :D menu buka dah ada lom kak? hihihi... apa pun tahniahhh!!!!

Kak Sam said... Balas

Tahniah kak.
Semoga TMK akan terus sukses

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

salam Lina..bestnyaaaaaaaaaaaaa

izahdaut said... Balas

waa..banyak tu kak.. saya pun tak pernah gitu kot..

Kak Rosaliza said... Balas

Assalam..bestkan tgk reramai gitu, glamer U

lina_pg said... Balas

ika> salam ramdhan buat ika juga..hari ni dah msuk hari ke-3 umat Islam kat mesia ni berpuasa.Akak beli jer kat Psar rmdhan.xsempat nk masak pun

lina_pg said... Balas

kak sam> tq..sy pun harap TMK terus suksess

kak atie> salam kak atie..tu lah hepi sgt rasanya.Sy tak pernah tgk seramai tu yg on9, rasanya paling tinggi pun 15 org

lina_pg said... Balas

izah> Bagi akak mmg ramai tu izah, mayb blog izah trfc selalu camtu

kak rosa> Blog suam2 kuku cam kite ni tgk pn9 seramai tu mmg hepi giler la ahaks

AZLINA said... Balas

Assalamualaikum Lina_pg..Wah ni mmg pencetus semangat utk semakin rajin memasak kan! Tadi 1st time akak pergi kat kongsiresepi tu, baru tahu dr TMK, thanks 4 sharing..

Salam Ramadhan buat Lina sekeluarga & selamat berpuasa jua.. :)

Naz said... Balas

Assallamualaikum kak..
Salam ramadhan utk akak sekeluarga.. Wah ramai tu visitors akak.. Tahniah..

HaSue said... Balas

bestnya blog akak ramai pengunjung..yelah n3 akak post pun menarik jer..tu yg ramai dtg tengok resepi akak tu...
maisarah..meh sini. aunty ajar jalan..hehe

Deliah's Deli said... Balas

wah,ramai betul tetamu..tahniah ya!

salam ramadhan bt linapg sekeluarga jg. :)

Nur-nba said... Balas

Wahh Tahniah ye Kak Lina.. Nur pun dah jatuh hati kt blog akak ni.. Byk resepi sedap2..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...