Sunday, September 11, 2011

Majlis Kahwin Lak

Sinambungan majlis kawen adik saya, suma serba sederhana saja..xmo sembang panjang2 meh layan picas yg sempat kami snap..saya malas nak edit bagai, main boh watermark, terus upload jer..
 ketibaan suami terchenta disambut mesra oleh isteri tersayang
 mari menuju ke rumah bonda (sila ikut rentak lagu raya hail amir dan uji rashid ya..)
 bonda pengantin lelaki
 Maisarah nak enterprem gak hihihi
 flower gul..Nisa ngan Eqa
 amboi romantiknya
 dok berangan naik motor vespa keliling kampung ke tu??
 belajar2 snap pic cenggini..blom pandai lagi
 pengantin bersama en.Daun dan ezzyra
puan blog pun nak join gak..

4 comments:

Kak Rosaliza said... Balas

byk pic yg tak sempat nk snapkan...betapa bznya kita, camera dh canggih , susah nak bawa pula, nak gantung berat lak huhu

lina_pg said... Balas

kak rosa> tu la kan..syg lak, yg baju gaun.kimono n gaun Hindi tuh xsmpt snap pun

Adry@Daun said... Balas

haha..terselit gak gmbr den dlm ni tp link tak buh la pulak..

lina_pg said... Balas

Daun> hahaha enterprem gak..link dah boh dlm pic akad nikah kat bawah nun..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...