Wednesday, September 14, 2011

Sepetang Di Pantai Kemasik

Assalamualaikum..
Petang tadak dah gambo pengantin, takut ada yang muntah ijo picas sana sini wakaka. Pas gi kenduri umah pengantin lelaki kat Kerteh, kami sekeluarga balik ke Penang ikut KL, so konvoi ngan kak rosa n family la.Sempat lagik menyinggah kat Pantai Kemasik minum2 sambil makan kopok lekor.Pantai Kemasek ni kalau tak silap saya ialha pantai wat shooting drama lagenda Ulek mayang tuh.Memang cantik pantai ni ngan batuan yang tersergam tu.Apa lagi terus klik klik.Tapi ada sedikit kemusykilan sebab foto2 kat sini kureng menjadi.Ada yang blurr, terlalu terang dan macam2..hmm ada unsur mistik ke?Meh la layan picas yang tak seberapa ni.Sayang lak kalau tak diabadikan kat sini.Walaupun quality kurang memuaskan.
 anak2 sibuk dok main air, mama abah ngan bby sajalah posing
posing pun sambil tido..tepek gak pic ni sbb yg ni je yg ada pose ngan kak rosa


 sepapat yang kamcing
sayup kelihatan hazim n amirul

12 comments:

Cheq Sue said... Balas

wahhh...bestnya pi pantai. saya tk pernah dengar pulak pantai kemasek ni

lina_pg said... Balas

Cheq sue> salah satu pantai kat trgganu.Cantik gak la.

aeinio said... Balas

salam saya duduk kerteh mmg cantik pantai ni dulu selalu g dan batu itu masih tersergam indah di situ.. dulu bila air surut boleh jalan2 keliling batu besar tu...

lina_pg said... Balas

aenio> wslm, mmg cantik kan pantai ni..

ezzyra said... Balas

salam..
cantiknya pntai ni...

ayunalisa said... Balas

chanteknya..nk poie jgk..hik3..

lina_pg said... Balas

ezzyra n ayu> mmg cantek sgt pntai ni.paling unik batu besaq dua ketoi tuh tp angle kami snap ni nmpk cam satu jerr

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

Pantai Kemasik ni memang cantik... pernah gaklah menyinggah on the way nak blk kg kat Dungun tu... tp sebenarnya kena tunggu betul2 petang barulah syok.. redup sikit.. selalu tu.. tiba sini mesti waktu tengah panas lagi.. tak tahan.. panas giler hehe.. tp seronok ambik gambar kat sini sbb pemandangan cantik...

Adry@Daun said... Balas

As salam lina, pantai ni keras kot sbb tu gmbr tak menjadi. Ada batu besar tu yg keras..hehe..

lina_pg said... Balas

madihaA> cantik kan pantai ni.Time kami smpai ni mmg dah gelap pun..

adry> mmg keras sbb batu tu besar2 cam bangunan jer heheh

hani@debumelukut said... Balas

cantik!

Kak Rosaliza said... Balas

assalam, hehehe mmg keras kut kat sini, l;g pula kita sampai dh kul 7, ada unsur2 mistik sikit hehehe.

tapi mmg cantik kat sini, nasib baik anak2 kita x kena tegur hehe

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...