Tuesday, October 25, 2011

Doakan Kami

Assalamualaikum...
Berjalan bermusafirlah, melihat kebesaran Allah, ciptaan Allah. Dapatlah kenal Tuhan Maha pencipta.Bumi Allah itu luas, jauh perjalanan luas pemandangan dan bertambah pengetahuan. Setelah berbulan2 merancang percutian kami sekeluarga, tibalah masa yang ditunggu2.Petang nanti kami akan terbang ke KL (transit kat KL sat) esok pagi akan meneruskan perjalanan ke destinansi kami.Perasaan bercampur baur, dalam hati terasa girang.Memang tak sabar nak melihat tempat orang.Risau jugak sebab xtau lagi keadaan kat sana macam mana.Perubahan cuaca juga amat merisaukan saya, takut pulak anak2 tak tahan ngan cuaca yang agak xtreme kat sana nanti.Semoga kami sekeluarga diberikan kesihatan dan dilindungi oleh Allah s.w.t. selalu hendaknya

Perjalanan kali ini memakan masa selam 6jam, cuak jugak takut si kecil meragam, bagi yang dewasa pun sudah cukup membosankan.Semoga Maisarah jadi gud gul sepanjang perjalanan nanti..Mesti ada yang tertanya2 (err ada yang kesah ke) Ke mana destinasi kami percutian kami kali ini?Kali ini kami ke Tianjin/Beijing China.InsyaAllah hari-3 nanti kami akan menawan Great Wall of China.Salah satu keajaiban dunia.Kalau puncak tak mampu kutawan, setakat level 2 pun jadilah hehehe

Kepada kawan2, pengunjung2 TMK doakan perjalanan kami, semoga Allah permudahkan segala urusan kami sepanjang perjalan dan sepanjang tempoh lawatan kat sana nanti

Luv U olls,
malina wida sekeluarga
pinjam pakcik google jap

23 comments:

K.Nor said... Balas

salam lina, wahh syoknyer dpt jalan2 makan angin .. semoga selamat dlm perjalanan dan sepanjang percutian dan happy holiday ya.. :)

ezzyra said... Balas

salam kak...semoga sumanya berjalan lancar...amin...hepi holiday...jgn lupa ole2 kt org kt msia ni ye...hehe

Tie-Ibu wawanisolehah said... Balas

Selamat bercuti, semoga selamat pergi dan balik

Kak Rose said... Balas

Selamat berholiday Lina, wah! sambut deepavali kat China la ya.... anyway selamat pergi dan balik... jgn lupa share pics menawan TGW of Chian tu ya..

Ida,Japan said... Balas

hopefully have a nice journey & happy holiday

Mamasya said... Balas

Slmt bercuti buat Lina sekeluarga. moga percutian berjalan lancar ...

Cheq Sue said... Balas

selamat bercuti kak lina...semoga selamat segala-galanya... enjoy ur trip...

nuwairani ismail said... Balas

nak ikut.....bestnya..kawan nani pernah sampai sana...katanya sejuk sangat...semoga kak lina n family enjoy!

Liza said... Balas

semoga selamat perjalanan akak n family pergi dan balik yer...Aminn

HaSue said... Balas

seronoknya gi jenjalan..
semoga akak sekeluarga selamat pergi n kembali..
harap2 maisarah x meragam dalam kapalterbang nanti.
x sabar nak tgk gmbr percutian akak sekeluarga.. :)

Cheq Ana said... Balas

huwaaaa syok nye g melencong..ehhh silap..g melancong..ole2 jgn lupa bwk blk..(errkkk tetiba)

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, pagi ni tetiba aje bdn akk nak demam je rasa, berselimut n lelap kejap baru rasa ok ni.

Akk doakan semoga lancar segala perjalan dan di permudahkan segala urusan serta di lindungi allah sentiasa, walupun dimana saje berada. Maisara gud gul, dah tau tu nak g cuti2, moga dia pun sihat dan tahan dengan perubahan cuaca, tapi ok juga sebab dah setiap mlm dh tidor ekon kan maisarah,

Kak Nisa dan abg long pun jaga diri ya, rasa mc lama pulak g melancong ty..miss u muahhhh

Antan Bertingkah said... Balas

Salam... selamat melancong ye.... semoga dimudahkan segalanya... selamat pergi dan selamat kembali.

cik cek said... Balas

Selamat bercuti....selamat pergi dan selamat kembali....Happy Vacation....

Chik Mimi said... Balas

Selamat pergi dan kembali ye lina
Happy holiday :)

.:: Mrs Z ::. said... Balas

selamat bercuti puan lina ^_^

KakAsma said... Balas

selamat pergi dan kembali,,,seronoknyer bercuti sefamily lagi pasti seronok...take care..

ayunalisa said... Balas

assalam... sronoknye p jenjalan.. smg slmt pergi dan balik ye my dearest sis..take gud care..musin sejuk sane tu..smg semua sihat-perubahan cuaca tu..njoy ur holiday...

Naz / Nadz COSK said... Balas

Assallamualaikum kakLina..
Wahhh..nak gi melancong.. Best arr.. Maisarah yg di sini dgn ummi dia nak ituttt... Semoga selamat pergi dan kembali ye kak dan moga dipermudahkan segalanya..

quinnie said... Balas

happy holiday kak lina..:)

Nieza said... Balas

happy holiday kak lina...semoga selamat pergi dan balik..:)

Ryo Azhar said... Balas

happy holiday kak lina....wahhh!!salah satu destinsi yg ryo nak g tu.huhu

wachak said... Balas

Selamat berjimba kak lina ... he33

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...