Thursday, October 20, 2011

Oh Tak Sabar

Hari ni tadak n3 masak2 ya. Tuan umah ngah holiday mood ni.Tinggal 5 hari jer lagi untuk kami sekeluarga pergi melancong.Tak sabar rasanya..Semoga Allah permudahkan segala urusan kami.Paspot, Visa dan segala persediaan telah beres.
bz packing barang2, byk gak nak kena kemas pakaian utk kami 5 beranak.Terima kasih kepada yg sudi berkunjung ke TMK.Kunjugan kalian amat saya hargai

13 comments:

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, amboi2 seronoknya, akk doakan semoga allh mempermudahkan serta melancarkan dan melindungi perjalan pergi dan balik ya, enjoy your holiday..akk pun tak sabar juga nak tgk picas dari sana.

eh jagan lupa ole-ole dari sana ya, akk nak yg kecil je tak nak yg besar hahah

Chik Mimi said... Balas

lina nak g mana tu nak itut gak,hehehe happy holiday dear ,takan untuk kat Rosa je muahhhahaha

Zaliedana said... Balas

Kak li na,uii bestnyer nak g holiday..Moga selamat pergi n blk ya kak..Erm nak keponih kak,nak p mana tuh,hihi..Uishhh xaci kak mimi n rosa nak,sy pon nak jugaa,hihi..

Mamasya said... Balas

Slmt bercuti Lina sekeluarga.... happy holiday!

Ummi said... Balas

Waaaa Lina nak pi holiday ke mana tuh...sonok eh..pi luar Msia la gayanya ni..hehe..Apapun Selamat Melancong Lina n family, have your good times! Jgn lupa bwk balik ole-ole banyak sikit eh...hehhe

ezzyra said... Balas

seronoknya...semoga sumanya berjalan lncar...

Wanieyra said... Balas

Bestnya...nak gi cuti mana tu????

nuwairani ismail said... Balas

kalau dah ada visa tu mcm jauh betol nak pegi ni..jelesnye! nak gi holiday jugak!!!

E-na Lovely Kitchen said... Balas

bestnya nak p holiday...mood happy...moga selamat semuanya dan dipermudahkan segala urusan...take care ye sis...

Cheq Sue said... Balas

saya pun nak pi holiday gak kak...tapi xde pakai paspot visa bagai... :)

wachak said... Balas

assalam kak lina

seronoknyer nk gi holiday. nk ole2 juga ... he33

semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik.

alla said... Balas

yea 5hr lagi...bestnye..
g kje dok main game je ni..hikhik..
mmood holiday jgk ni.. x sabar nk packing2 baju..hehe..

lina_pg said... Balas

To all> Terima kasih utk komen dan juga doa kalian.Tak sempat nk balas satu persatu..bz lak ngan keje hari ni

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...