Saturday, November 19, 2011

Autumn in Beijing - Day 5 Bird Nest Olympic Stadium

Assalamualaikum suma..
Dah beberapa hari TMK tak bersiaran, mood menghapdet kureng sket la..xtau la nape..terasa sunyi jerr alam blogger ni.Nak mengarang pun terasa tadak idea. Layan picas je lah..
  cuaca sangat sejuk walaupun hanya pada suhu 15 degree celcius.Tapi disebabkan cuaca di Beijing ni berangin dan hari ni lak berkabus..mmg terasa menggigit tulang som-som kami..

samar2 kat belakang model2 cilik ni Bird Nest Stadium Olimpik Beijing
ramai tul org mai kat sini
on da way nak balik ke bas..sempat lagik posing kat pokok marple ni..terasa bagai di Korea hahaha

6 comments:

nOOrsha said... Balas

salam k lina..syokknye jln negara org...seronok tgk :)..teringin nk ke china juga...doa2kanla org disini sampai hajat :)

lina_pg said... Balas

nOOrsha> wslm..best dapat peluang berjalan negara orang.kaklina doakan.hajat nOOrsha utk ke sana akan terlaksana..

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, comel je tgk maisarah tu posing, cute sangat. org mesia mesti la sejukk, walaupun 15 degree, kalo musim salji, agaknya membeku la semua hehe

Acik Erna said... Balas

Assalam..memang betul tu..suka tengok dia dalam pakaian tu..comel je...
tak pe lina..nanti tahun depan boleh pi korea pulak..

lina_pg said... Balas

kak rosa> wslm..model cilik tuh menten la ngan sweater kalau dia rasa sejuk, kalau dok dalam bangunan..haram xmo pakai jaket pun.Tu lah org kampung kan suhu 15 dgree pun dah sejuk huhhu

lina_pg said... Balas

acik erna> wslm acik..hehehe tq acik..
insyaAllah ada rzk teringin nak jejak kaki ke Korea, tapi xtau lah..mahal sangat tuh..kalau berlima

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...