Monday, March 26, 2012

Bandung Escape - JJCM & Shopping

Assalamualaikum...
Wah..pagi2 TMK dah bersiaran..bersempena cuti Public Holiday ari ni amek kesempatan sat untuk update blog,Dak Maisarah lom bangun lagi tuu kang dia bangun mesti berebut lappie ngan dia.Penang cuti PH ke ari ni?Ekceli ari ni bukan lah ada PH tp compani saya telah menuko PH agong installation yang 11/4/12 tu bring backward lak.Huh tak pasal 11/4/12 nnt cheq kena keje uhuk.
Meh la tengok gambo makan2 dan shopping kat Bandung ari tuuu.
 
 kalau berminat ngan seluar jeans, bleh la mai kat Toko 3 ni..
 rembat gak seluar jeans Levi's..murah jer rega dia IDR329K selai
antara F.O yang sempat kami bergambar.Ekceli banyak lagi F.O yang kami singgah..tak larat nak upload suma..
Dapur Sangkuriang..Sedap makanan kat sini.Harga pun reasonable..
 antara menu yang kami pesan, ada yang belum sampai lagi..Tp tak snap pic dah sebab dah lapo sangat

 Restoran Masakan Sunda.Terlupa lak nama restoran ni.Kalau tak silap Dapur Sunda kot..sedap gak

eskrim durian.IDR8k satu cup..mai dengan 2skop eskrim, seulas durian dan sedikit coklat cair..sedap tapi sedikit manis bagi saya.Pas makan kena minum air kosong
Ekceli seharian kat Pasar Baru tapi tak snap picas sbb sebuk memborong, dah siap borong xamek picas gak sbb tangan penuh membimbit lak huhuhu..

13 comments:

Syimama said... Balas

salam.
seronok datang melawat dcni. melihat macam2 posing..

nuwairani ismail said... Balas

datang sini kene bawa duit banyak2, leh shopping2....bestnye!

Adry@Daun said... Balas

Destinasi ni antara tempat ingin dilawati suatu hari nti. Ramai member2 kat sini yg dh smpai kat sana bercerita ttg bestnya bershopping.

lina_pg said... Balas

syimama> Memang best..tp kena sedia byk duit hihi..rambang mata nak shopg

lina_pg said... Balas

Nani> memang betul tepat sekali cekgu hihi

lina_pg said... Balas

Adry> Bolehlah wat family vacation kat sini. Cheq bleh organise kan hihihi

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, wah bestnya kalo buat famili day kat sini heheh, pg n balik ada sponser lak tu hahah.

Nampak gayanya kalo tak ada duit x dapat la nak kesini, kalo pg tak shoping n makan jadi tak ada makna lak heheh

lina_pg said... Balas

kak rosa> wslm..kalau disponsor sekali pun kena bw gak duit belanja..kang melopong lak tengok suma murah.Silap2 kak rosa yg memborong byk dari kami neh hihihi

EmbunRosaliza said... Balas

muahahahahah, buat2 je takdak duit nak suruh org sponser heheh, tapi duit poket ada berjuta2 keekekek

Mamasya said... Balas

Salam Lina.wah cuti2 Bandung.... F.O..Pasar Baru...semua tempat best utk kosongkan beg duit..hi..hi.
bilalah nak sampai lagi...

Acik Erna said... Balas

assalam lina..mesti dah siap soping untk raya sekali ye.
he he

alla said... Balas

alla ada gmbr eskrem durian

HaSue said... Balas

Assalamualaiikum kak lina..
wah melancong ke indonesia ya..
bestnya kak..tp nak soping apa yer agaknya paling best kat sana?mcm blur lak rasanya ni..ada brg2 baking x kak?hihi..
tp tengok akak sekeluarga mmg hepi je.. masa dgn keluarga tu yg penting kan..hehe

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...