Saturday, June 9, 2012

Family Gathering@CH

Assalamualaikum..
Selamat berhujung minggu semua. Hujung minggu terakhir sebelum anak2 mula bersekolah.Ada yang mengambil kesempatan membawa anak2 bersiar2 di penghujung cuti sekolah.Cuti-Cuti Malaysia ke Cameron Highland sempena family gathering mmg sangat seronok verkumpul ramai2, makan2, chit-chat..jalan2 cuci mata hehehe.Kami kat CH ni 2D1D jerr.Dah makan malam kami semua ditaja olek kak rosaliza. Best adik2 suma pakat2 tulun makan jer..Mmg manja tul adik2 kak rosaliza ni hehehe.Thanks ya kakakku cayang..sedap menu malam tu..budak2 kecik makan laju jerr.
Picas dalam n3 ni tidak mengikut turutan main hantam jerr..Ladang teh pun sebenarnya dua ladang yang berbeza.Cameron Bharat hala ke Tapaj n Bharat hala ke Simpang Pulai.Tapi combine jerr


me and my laling.Ala-ala hani mun tuh..Cameron Bharat Simpang Pulai
adik-adikku ezzyra, ayunalisa , alla dan yang last tu..saya le..
abang long dan kakak..muka poyo jerr..keletihan sbb makan jem kat Brincahng
ayu sekeluarga
budak2 pantang jupe play ground mesti nak singgah punya
alisha cayang awat ni..termenung jauh jerr
 sememtara melayan anak2 main..mak2 dara posing dulu ahaks
 Maisarah dan Amani..anak kembarku @Mardi
Tu bukan buah epal Mia cayang..buah tomato tuuu. Mia geram tengok tomato gomok2 suma
penat meronda dalam mardi..rehat jap
kite minum dulu
3 dara pingitan
sedapnya eskrim stoberi
apa la yg dua beradik ni dok sembang..seriyes jer muka kak rosa tu
ye..kami ahli kelab kolget hihihi..gelakkan apa tu..
teruan idaman malaya..along ke mana ntah time ni
kami bermalam kat sinii..ala-ala penyambut tetamu gitew..

14 comments:

inazamri said... Balas

jelesnya..ramai rakan2 blog yg cuti2 ke CH.Kami sekeluarga je tak kesempatan kali ni sbb balik kg utara selatan kenduri

ayunalisa said... Balas

dah updet yg family gathering.. tomei semua model ni.. hope lps ni kita semua leh gather2 lg ngn semua ahli... yg lgkawi nun xdpt nk sertai hari tu..

lina_pg said... Balas

inazamri> ada ms nnt bleh la p ct2 mesia kt CH best jgk nyaman jer

lina_pg said... Balas

ayu> lenkali kn bg cukup korum,pi tmpt lain plak

EmbunRosaliza said... Balas

Amboi comelnya badik2 dia heheh. Memang best jumpa adik beradik mcm ni kat tempat lain kan.,,bercakap x henti2, time tido je senyap heheh. memang meriah kalo yg langkawi ada lagi best

lina_pg said... Balas

kak rosa> radio tanpa henti,tido je senyap.celik je mata smbung sembng blik.Kite gader kt lgkv pulak

Adry@Daun said... Balas

As salam,
Ni kira entri yg dah expired date tp ok lagi. Yg langkawi x blh ikut sbb baby kecik, dh besar sikit blh la bw jln2.

lina_pg said... Balas

Adry> wslm..mmg n3 basi dah ni..nnt lenkali gader2 kat langkawi lak..kompom cukup korum

tun_telani said... Balas

Salam kak lina.. seronoknya!! tun x penah sampai CH. sedih x? huhu.. jauh betul kalau nk ke CH dr ganu. akak ada anak kembar ye. bestnyer!

lina_pg said... Balas

Tun Telani> wslm Tun, CH ni selalu dah gi cuti2 mesia kat situ,tp kali ni happening sket sbb dapat berkumpul adik beradik
Tak la..bukan anak kembar tun..Maisarah tu anak kak lina la.Amani tu anak kak rosaliza hehehe

mama sara nur said... Balas

assalam Lina
happy family, syoknya g CH ramai2 ngan adik beradik
memang best tp cuti sekolah mesti ramai manusia kan he he ingat masa akak g cuti sekolah tahun lepas,aduyaiii

Mamasya said... Balas

Salam Lina.bestnya ramai2 pergi bercuti gini....tambah2 di CH yg mmg best tempatnya.dah lama tak ke CH....bilalah nak sampai sana..

alla said... Balas

malam nk tido tu en.rock bermandi ngn kuah gulai hahaha

ketikketok said... Balas

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...