Tuesday, June 12, 2012

Si Kecilku

cam nak makan jer bunga tuu
hahaha memang beriya sungguh dia nak makan
tengok tu dok sekodeng apa pulak dalam longkang..nak jadi Engineer Indah Water ke?
oo..cek tengok ada air ke tak? apa lagi line clear..kite masukkkk
ni lak pas kena marah ngan mama sbb masuk longkang..muka toya jerr
jelin2 tengok apa ntah
getus2 daun teh..jenuh dok hambat dalam ladang teh..dak la tuan tu kecik jerr
senyum nakal tu..Masarah ngan Ucunya yang rajin melayan..

5 comments:

Acik Erna said... Balas

assalam lina,,senyum manis tu..bila dapat apa yang dia nak ke tu..comel je..

EmbunRosaliza said... Balas

Amboi nakalnya dak maisarah ni..rasa mcm nak gigit dia pun ada. Budak yg panjang akal, ada saje yg mencuit hati ngan anak kecil mcm ni.

Akk baru je nak letak watermark, alih2 pc shutdown sendiri pulak...

ezzyra said... Balas

roomate adik ckp,bby ni photogenic...hihi

alla said... Balas

haha, lawak btl la dak maisarah ni..
achik byk xde masa kejadian2 ni

Nuwairani Ismail said... Balas

walaupun senyum nakal, tetap jugak comel!

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...