Wednesday, September 5, 2012

Coach Hand Bag & Sling Bag Special Offer - All Sold Out

Assalamualaikum..
Alahai dah bersawang, semak samun dah umah mayaku ini.Lama betul mengabaikan blog ni.Nak wat camana..mood memang ke laut huhuhu..
Hari ni pun tak mo tayang makan2..Diet ke?huh diet apa dah kurus kering ni hahaha..Meh kite layan mata ngan hand bag dan juga sling bag Coach yang sangat eksklusif ni.Orginal taw..Stock terhad ni cuma ada sebijik jer setiap satu.Kalau berminat sila e-mail saya ya atau boleh add saya kat fb malina Lina_pg.

Semua hand bag akan sampai ke Malaysia pada 30hb September.Saya akan post secepat mungkin.
Deposit sebanyak 50% dari harga harga dikenakan sebagai duit BOOKING.
TAWARAN HARGA MURAH COACH AKAN BERAKHIR PADA 20hbSEPTEMBER 2012

COACH ASHLEY SIGNATURE SATEEN CARRYALL
COLOUR :SLIVER/BLACK
CODE : F15520 SV/BK

SPECIAL PRICE: RM570
SOHO LEATHER HOBO
COLOUR : SILVER/BLACK
CODE F19453 SV/BK
SPECIAL PRICE : RM680

BOOKED TO ROHAYA MOKHTAR (BRUNEI)

COACH PEN SIGNATURE CARRYALL BAG
COLOUR : SILVER/KHA
CODE: F19043
SPECIAL PRICE : RM525



Coach Soho Signature Flap Top Crossbody 
Purse in Khaki and Bronze
CODE F45623
Tali boleh adjust
Saiz Kecil
SPECIAL PRICE :RM320

6 comments:

AZLINA said... Balas

Assalamualaikum Lina..salam rindu dari akak..Selamat Hari Raya maaf dipinta jika ada salah silap dari akak ya! Baru ni akak tahu lina ada bisnes online. mmg cantik & kiut miut handbag tu, akak ni pulak jenis guna handbag yg beso gedabak sebab selagi ada benda semua nak humban dlm handbag..hi3..akak doakan semoga bisnes lina semakin berkembang maju..Amin

P/s : nanti akak letak resepi buttercream tu dlm n3 seterusnya ya Lina, rajin2 deko tau! :))

lina_pg said... Balas

Azlina> wslm...missed you lamanya hilang..kite rindu sangat ngan kak Ina...
Bukan bisnes pun saja suke2..kebetulan hubby kat U.U..tu yg dia borong..
Thanks ya sudi share rcp butte cream tuh.Tools dah beli tapi tak start lagi mendeko

EmbunRosaliza said... Balas

assalam, selamat maju jaya dlm bisness pulak

lina_pg said... Balas

kak rosa> wslm...terima kasih atas sokongan

Naz / Nadz COSK said... Balas

Assallamualaikum kak Lina..

Sihat ke kak? Kak, wah bisnes handbag pula skrg ye.. Selamat maju jaya ye kak..

Nurul a.k.a Riko said... Balas

Salam singgah...

Moga bisness online akan berjaya & success. Insyaallah.

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...