Thursday, January 17, 2013

Selamat Hari Lahir Abg Long

Assalamualaikum....
Hari ini tanggal 17hb Januari merupakan hari lahir bagi putera sulung kami yang ke-15...begitu cepat masa berlalu..terasa masih baru lagi mama menyambut kelahiran anak lelaki yang comel 15 tahun lepas...Sekarang ni sudah pun menjadi anak remaja.Tahun ini abang long akan menduduki PMR.Semoga abang long akan berusaha lebih gigih supaya menjadi insan yang berjaya.Mama dan abah sentiasa mendoakan semoga abang long berjaya di dunia dan akhirat juga sentiasa berada dalam lindungan Allah s.w.t selalu hendaknya.Amin..
Pesanan penaja buat besday boy: kurangkan fesbuk dan twitter yea..ingat tahun ni ada exam penting...

8 comments:

Nooriah Abdullah said... Balas

happy busday utk along biasa lah tu anak2 skrg ni fb twitter tu dah makanan dia orang kan tapi mama nya mesti rajin pantau insyaallah aunty doakan along lebih bersedia utk exam nanti ya..

lina_pg said... Balas

@Nooriah Abdullah
Budak2 zaman skrg ni memang camtu la kan?tak senang duduk kalau xbuka fb huhu..
Terima kasih atas doa kak Noor tu..Amin

EmbunRosaliza said... Balas

Selamat hari lahir Wan Danial Hazim, semoga abg long berjaya hidup dunia dan akhirat. Jangan lupa PMR tahun ni.Belajar rajin2 insyalah Hazim boleh berjaya dgn cemerlang, kurangkan fb n twiter ( ini kes sama ngan sepupu juga la ), Pstttt hazim dpt hadiah apa tahun ni, mesti best punya hadiah dari mama n abah tu, jeles mok ngoh

zila norazila said... Balas

heppy bthday buat abg long ..smoga jadi ank yg soleh..amin..berjaya didunia dan di akhirat

Adry@Daun said... Balas

Hepi besday to abang long.. Smga pjg umur, berjaya dlm pelajaran dan dpt jadi contoh kpd adik2.
Thn ni ada PMR, kena bljr betoi2 biar dpt result yg buatkn abah dan mama tersengih2 hepi...

mama sara nur said... Balas

hepi besday
dah remaja emmm emcem lah he he
he heee pesanan mama kurangkan fesbuk tu kena ikut ye..

ayunalisa said... Balas

hepi virthday abg long.. smg pnjg umur..murah rezki..mnjadi ank soleh..sntiasa dirahmati dan dilindungi olehNya..dan berjaya dlm PMR nnt..blaja rjin2.. rsnya thn ni thn last utk pmr

ezzyra said... Balas

hepi bday a.long...

xde sesi potong2 kek ke?rvc ke?nk p ketok rumah ni..haha

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...