Monday, March 25, 2013

Tempahan Kek Coklat Moist ButterCream

Assalamualaikum...
Bermain dengan buttercream agak mencabar bagi amatur seperti saya.Deko buttercream yang simple camni a.k.a deko bodow-bodow camni pun amek masa dua jam huhu.Kalau yg pro tu..rasanya setengah jam pun tak sampai.Tuan punya request untuk kek coklat moist n tulis hepi besday.So, saya wat simple jer la..Lagipun tangan sangatlah keras huhu.Hanya ini yang mampu dihasilkan.Semoga sahabat baikku berpuas hati.Ada sesiapa nak order ke..Silalah inbox di fb ya...Ops..Penang area only hihi
Berat kek 2kg...

4 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

sweet jer kaler dia tu... akak pun suka buat rossete tu.. maklumlah nak buat rose tak reti... hehe..

akak pun ada order utk khamis ni.. berdebar2 jugak ni nak siapkan.. org amatur mcm kita ni mmg ambil masa yg lama utk deko walaupun simple2 je.. takperlah.. kita belajar dari bwh.. mudah2an lama2 nnt semakin cantik hasil deko kita... insyaAllah..

lina_pg said... Balas

Sangat2 bersetuju...menggigil tangan nk wat deko ni...paling takut tang nk tulis..kalau silap memang xleh wat apa...
Alhamdulillah tuan punya sangat berpuas hati dengan hasil amatur hehe
Sama2 lah kita belajar..slow n steady hihi

Asyifa Mustaffa said... Balas

cntik je kak...sweet je kalernya....
sy lgi la nak deco gini....mmg x de la.....huhuhu....

EmbunRosaliza said... Balas

Cantik dah tu kek tu, kalo akk rasanya tak boleh lagi nak buat mcm tu, tangan terlalu keras kejung. Cantik kaler sweet

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...