Sunday, March 10, 2013

Tempahan Kek Karamel

Assalamualaikum...
Salam ceria semua.Terlebih rajin lak bulan March..almaklumlah dah tua setahun lagi kan hahaha.Kali ni saja nk promote kek karamel.Kepada sesiapa yang teringin nak makan kek karamel sekitar Pulau Pinang ni sila order ngan cheq.Caman nak contact...kat tepi ada e-mail.Atau boleh juga add kat fb tu yea..Hari ni 2biji sahaja.Sebijik kena deliver n sebijik self pick up.Seawal 7.30am lagi tuan dia dah mai amek.Terima kasih untuk semua kastemer.Apa yang terkurang ampun maaf dipinta (cam raya lak rasanya haha)
   
Apa pun kaler pink mesti ada dalam setiap kek
Cam tadak kaler lain kan...
harap kastemer seme puas hati

9 comments:

Azie Kitchen said... Balas

As salam. comey jer kejadiannya. Best kalau dapat sepotong yang sejuk sejuk

Bbwana adienia said... Balas

salam kak lina, kek karamel ni antara kek yang saya teringin sangat nak buat..tapi, belum berani takut kejadian kek x jadi..

lina_pg said... Balas

@Azie Kitchen
kek ni memang tak prnah jemu dimakan..

lina_pg said... Balas

@Bbwana adienia
wslm, kek bi paling pandai wat suspen.Event akak yg dah selalu buat..ttp nebes bila nk terbalikkan kek..Bimbang takut karamel melekat..kek bolos dalm karamel dan macam2

Amie said... Balas

Kaler pink tu memang jadi penyerinya kan Lina... lawa!!!

Anonymous said... Balas

Greetings! Very useful advice within this article! It is the little changes that make the greatest changes.
Thanks a lot for sharing!

Also visit my site :: payday loans in 1 hour

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam cantik karamel tu tak hangus langsung puding

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

tahniah.. maju setapak lagi nampaknya ni.. hehe...

kek ni memang sedap kan.. tentu ramai peminat.. akak lom berani nak buka order kek ni sbb tak berapa mahir sgt.. hihi..

Eyra Zyra said... Balas

NK ORDER CMNA

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...