Tuesday, March 12, 2013

Tempahan Oreo Cheese Cake in Jar(Chilled)

Assalamualaikum...
Melangkah setapak ke hadapan, kini saya mengambil tempahan Cake in Jar.Setakat ni cuma yang chilled sahaja.Mayb pass ni buat RVC lak hihi..Alhamdulillah kira bolehlah untuk beginner macam saya...Kepada yang berminat untuk membuat hantaran perkahwinan silalah hantar e-mail kata saya, insyaAllah kekni tak cair sebab disimpan dalam balang kaca....
Gabungan kaler pink dan purple yang sweet jerr ngeh..ngeh..

7 comments:

Asyifa Mustaffa said... Balas

moga tmbah maju jaya kak...:-)

BUNDA a.k.a KN said... Balas

assalam,

salam ukhuwah dan salam kenal dari bunda...

lina_pg said... Balas

@Asyifa Mustaffa
Terima kasih...

lina_pg said... Balas

@BUNDA a.k.a KN
wslm, salam perkenalan dari sy juga..terima kasih sudi singgah

tun_telani said... Balas

salam kak lina.. sgt sweet kaler tu.

Bbwana adienia said... Balas

salam kak lina,

teruja tengok cake in jar ni..mesti sedap..nyum2..

EmbunRosaliza said... Balas

Cantik,semoga terus sukses dlm bisnes. Makin berkembang biz

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...