Wednesday, May 15, 2013

Ole-Ole Dari London Sempena Mother's Day

Assalamualaikum...
Mother's Day sudah pun berlalu, tapi tetap gak nak tayang gift yang dapat sehari sebelum Hari Ibu.Kalau nak ikutkan setiap hari pun hari ibu,setiap hari kena ingat kat ibu...Bz betul tuan tanah sampai delay nk update kat blog.N3 ni saya tujukn buat kak Rosaliza ,  Ayunalisa , Alla dan Ezyra (yang ni bukan ibu...budak lagi haha)
 kotak pun cantik sangat...
 siap ada kad lagi tuh..jangan jeles ya kak rosaliza
 inilah dia adiah sempena mother's day...cam sayang jer nk guna...tp dah di'warning' siap2 oleh pemberi hadiah ni..kalau tak guna, tak dapat yang baru haha
rupa asal...semasa diterima....

14 comments:

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam wahhh bungkusan pun dah cantik, hurmmm jeles3x,bila nak dapat juga ni

Memang sayang nakguna bilacomey2 mcm ni kan hehhe

LiNa_Pg said... Balas

@EmbunRosaliza
wslm, maybe ada beza kot untuk setiap org.Chrq dapat kaler pepel...kotak n reben pepel pink...Ada nama masing2 hihi..best2...
Tu la comey sangat..cam sayang nk guna

ezzyra said... Balas

wah bestnya..sue mmg suka bg wangian..dulu pon penah dpt wangian gak.

AhliaSaleh said... Balas

Bestnyer..untung la badan dpt special gift ni:))

LiNa_Pg said... Balas

@ezzyra
Best..best..best..jangan jeles ya dik haha..

LiNa_Pg said... Balas

@AhliaSaleh
Alhamdulillah..rezeki jangan ditolak..hehe

Amie said... Balas

Pagi Lina,
walaupun ditujukan untuk Rosa, Kak Amie pun ikut jeles tau Lina hihihiii

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
Hihi..saja kasi kak rosa jeles tu kak amie...biar dia tak keruan sebab dia tak dapat lagi adiah ni

Mamasya said... Balas

Aslmkum Lina
cantik packaging hadiah...dtg dr jauh pula pasti happykan dpt.

zila norazila said... Balas

alahaii..zila pun jeles nie..sygnye nk pakai..

LiNa_Pg said... Balas

@Mamasya
wslm...tu la tengok packaging pun teruja dah..sonot dapat adiah hihi

LiNa_Pg said... Balas

@zila norazila
Memang rasa sayang nk pakai...skrg masih dalam kotak camtu lagi

ayunalisa said... Balas

alaa..jeles3.. bla i nk dpt ni..huhu..chantekk

LiNa_Pg said... Balas

@ayunalisa
Haha..nampaknya berjaya menjeleskan Ayu, kak rosa n Ezy.Alla tak kira sebab dia dah dapat

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...