Monday, May 6, 2013

Tempahan Red Velvet Cake

Assalamualaikum...
Entry pendek jer ari ni, masih kepenatan pulang dari kampung halaman...rushing balik ke Penang sebab anak2 nk sekolah.Rupanya cuti hari ni..adoyai...kalau tau awal bolehlah lama sket kat kampung huhu..Takpelah sempat gak anak2 berehat hari ni.Kita takmo bercakap pasal politik...Jangan jadi rumah siap pahat berbunyi....
Okeylah ini kek last week punya.Sepatutnya kek ni untuk 5Mei, tapi disebabkan General Election, tuan punya kek dengan rela hati menempah awal kek besday untuk wifey terchenta.Katanya..lebih baik ambil kek awal dari beli kat kedai bakery...
Malam tadi saya sms kat tuan punya kek ni, responnya sangat bagus...mereka suma sukakan kek ni..nk tergelak saya bila dia komen..xtau lah nak describe macam mana rasa kek ni..tapi sangat sedap katanya..Kembang kempis puan baker hihi..
Kek ni dibakar dengan 2 loyang, jadi tadak la serdak kek.Nampak cam putih suci la pulak...boh bunga kecik2 tu la comey sket.Tang deko cam biasalah...still keras tangan..ngan cream cis agak lembik susah la nk swrill bagai...Apa pun janji kastemer puas hati (ayat kaber line) Alhamdulillah...
Snap ngan enpon jerr...sesiapa yang nak meras RVC ni bolehlah order ya..(Penang area only)Kalau anda rajin nk self pick up..no hal punya...dok Johor ka..KL ka..cheq amek jer order haha..La ni ada harga promosi baekk punya...

5 comments:

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamduluillah rezeki , mmg kembang kempis la org dh kata sedap tu,tapi kek ni mmg sedap sangat kan

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamduluillah rezeki , mmg kembang kempis la org dh kata sedap tu,tapi kek ni mmg sedap sangat kan

EmbunRosaliza said... Balas

Alhamduluillah rezeki , mmg kembang kempis la org dh kata sedap tu,tapi kek ni mmg sedap sangat kan

EmbunRosaliza said... Balas

huhhh sekali enter 3 sampai keluar

LiNa_Pg said... Balas

Haha,meriah sket colomn komen ni kak rosa

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...