Friday, May 10, 2013

Tempahan RVC Untuk Mother's Day - Alhamdulillah Rezeki

Alhamdulillah...
sejak akhir2 ni RVC sudah menggantikan tempat Kek Karamel.Selalunya kalau hari Jumaat mesti kek karamel yang mendapat sambutan.Mayb bulan Mei ni suma nk makan kek yang spesel bersama bonda tersayang.Sempena meraikan Hari Ibu.Maklumlah esok kan hujung minggu.Tak kiralah kek apa yang ditempah, saya tetap bersyukur atas rezeki yang diberikan oleh Allah s.w.t.
Suka pulak tengok kek yang putih suci ni.Mayb pesen tepek serdak kek tu selalu sangat buat kot hihi...Kepada yang berminat untuk menempah, silalah e-mail atau contact saya di fb.E-mail ada kat side bar tuh..Sy takmo tulis kat sini nanti banyak spam lak masuk huhu...

17 comments:

Liza said... Balas

kek ni mmg best kan kak...

Bbwana adienia said... Balas

salam kak lina..

wah..bestnya tengok tempahan bederet..semoga maju dalam bisnes ya..

LiNa_Pg said... Balas

@Liza
salah satu kek yng mnjdi pilihan bila besday atau hari spesel hehe

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
wslm...Alhamdulillah rezeki...amin..terima kasih atas doa tu

Amie said... Balas

RVC memang terbaik Lina... disukai ramai! Sedapkan...

ayunalisa said... Balas

wahh.. alhmdulillah..lma x wt n mkn rvc.. 3bln lps laa...hihi

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam semoga di permurahkan lagi rezeki dari allah taala. Tumpang gembira dgn kejayaan ini

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
Betul tu kak amie..bila hr spesel mesti teringat RVC..

LiNa_Pg said... Balas

@ayunalisa
kakna sendiri pun last makan time besday jer..kek coklat lak lama dah tak makan hihi..pakat menggemokkan badan la suma

LiNa_Pg said... Balas

@EmbunRosaliza

wslm...amin...alhamdulillah rezeki Allah s.w.t..semoga ianya berterusan mendapat limpah kurnia dari Nya

hana said... Balas

tak leh lawan la tokey kek... sigann.. hihihihihi

Nadz Nazharzan said... Balas

Assallamualaikum kak Lina.

Alhamdulillahhh... Ramai betul blogger2 seangkatan yang dah berniaga dari rumah sekarang. Semoga terus murah rezeki ye kak Lina..

LiNa_Pg said... Balas

@hana
Haish..lom tokey lagi...home baker picisan jer hana..deko pun ke laut jer semedang huhu

LiNa_Pg said... Balas

@Nadz Nazharzan
wslm Nadz...ALhamdulillah rezeki..dari baking untuk family sekarang ni dapat order sket2 dari kastemer.Rezeki jgn ditolak hihi

HaSue said... Balas

salam rindu kak lina..haihh..lama x blogwalking mmg slow je pgerakan,lg2 dgn kenderaan kuye2 je ni haa..hihi..alhmdulillan,suka tgk akak dh terjebak dgn bisnes..skill pun makin mantop tu. Smg lebih murah rezeki lg pasnih kak.. Maisarah kan ade sbg pmbntu tu..hihi..

zila norazila said... Balas

Moga biz brtmbh maju lina..kek nie nng sedap zilavpun minat..

Azian Elias said... Balas

Salam kenal...


ALHAMDULILAH.. semoga terus banyak yg order..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...