Tuesday, June 25, 2013

Lamb Chop Lagi Dan Lagi

Assalamualaikum...
Cam lama tadak n3.Rasanya 4-5ari gak menyepi.Nak kata bz ngan order tu, taklah jugak..minggu ni slow sket.Tempahan ari Khamis dan Jumaat ajer.Bila dah tadak order, sebuk dok wat eksperiment pulak hahaha.
Walaupun sepi tanpa n3 terbaru, tapi blog TMK tetap mendapat kunjungan dari pelawatnya yg setai.Saya cukup berbangga blog picisan ni mampu menerima 1000-1300 unique visitor setiap hari walaupun tiada n3.Terima kasih semua...Muah...love you all...
Okey berbalik kepada tajuk n3 hari ni, menu yang wajib ada selang 2-3 minggu..Lagipun nk buat Lamb Chop sangat senang, bila anak2 minta terus pi cari Lamb dan perap..grill dah boleh ngap..Buat lamb Chop tidaklah serumit nk sediakan nasi Tomato ke Nasi Beriani ke...Tapi yang leceh sket si kecil Maisarah masih belum menerima makanan camni.Selalunya dia mai colek2 kuah ajer..Adeh kenalah bagi nasi goreng kat dia...Walaupun menu ni asyik ulang siar jer...gigih gak snap gambar, sekadar untuk tatapan visitor blog TMK.At least bila korang datang, ada gak yg boleh dijamu mata (mata jerlah ya..)tidaklah asyik tengok n3 basi jer.Resepi tengok SINI
Lamb chop homemade
Nampak kalerpul sket bila guna mixed Vege..Konon wat cam salad n tomato salsa...

3 comments:

asmah yusof said... Balas

Salam TMK...mmg nie resepi yg lbh mudah berbanding nasi minyak or beriani....simple dan sedap...;)

LiNa_Pg said... Balas

@asmah yusof
wslm..memang sangat setuju :)

EmbunRosaliza said... Balas

Kalo buat setiap minggu pun tak apa best je, cuma kalo umah akk ni kena buat banyak2 la, bengkrupsi la pulak kalo masak mcm ni setiap minggu hehhe.

TMK dh popular tu yg ramai visitor tu bestnya

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...