Tuesday, September 24, 2013

Tempahan Kek Untuk Raya Haji 2013 - Kini Dibuka

TEMPAHAN KEK RAYA HAJI KINI DIBUKA UNTUK PULAU PINANG SAHAJA.

HANYA KEK BUAH DAN BISKUT BOLEH DI POS.

Ini merupakan STICKY POST sila scroll ke bawah untuk n3 terbaru

Assalamualaikum...
Kepada sahabat-sahabat dan pengunjung TMK ini adalah Sticky Post...Buat iklan jap kat blog sendiri.
Okey sahabat/kastemer yang dihormati saya telah membuka tempahan kek untuk Hari Raya Aidilfitri 2013.Tempahan ini saya akan tutup setelah memenuhi koata saya saya mampu buat.Almaklumlah biasanya kek orang nak hujung2 puasa jer.6thAugust saya akan berangkat pulang ke kampung halaman.Jadi tempahan kena sebelum tarikh tersebut ya.Kalau 6hb tu bolehlah kalau nk selft pick up sebelum 8am.Ataupun kawan2 yang tinggal di Seberang/Lunas/Kulim iaitu laluan saya untuk pulang ke kampung di Klate.Sekian harap mak long.Jika berminat silalah e-mail saya (e-mail ada kat side bar) Untuk kastemer tetap, boleh sms/call/whatApp/wechat....

Red Velvet Cake (9in) Berat ~1.5kg 
Kek Karamel Coklat Moist - New Product.Loyang 9in.Berat ~1.9kg)
Most Popular Order. Kek Karamel (9in) Berat ~1.5kg
Kek Kukus Lapis HawFlakes (8x8x3 /  Loyang Bulat 9in).Berat ~1.4kg


Kek Buah Kukus 4jam Berat anggaran 1.6kg
Kek Coklat Moist.Loyang 9in.Berat ~1.6kg
Kek Coklat Lapis Cheese.Bolah req nak topping atau kosong
 
Biskut Coklat Chips...Tempahan terhad

20 comments:

ezzyra said... Balas

byknya kek utk raya..boleh bagi duit raya lebih la kt adik ni..hee..

LiNa_Pg said... Balas

@ezzyra
Nak duit raya, kena mai jadi asisten buat kek haha..

Amie said... Balas

Wah! Rapinya perancangan awal... ni kira siapa cepat dia dapat tempahanlah ye Lina...

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
Betul tu kak Amie..first come first serve..Kena ukur kemampuan sendri.Memandangkan dah ada yg inbox untuk order kek..sy buka terus lah tempahan raya.Senang nk budget time..

Norzila Zakaria said... Balas

murah rezeki in sha Allah tahun ni..

LiNa_Pg said... Balas

@Norzila Zakaria
InsyaAllah..semoga bertambah rezeki raya tahun ni

EmbunRosaliza said... Balas

mudah2an makin bayak la oder dkt2 nak raya ni

Bbwana adienia said... Balas

salam kak..

semoga bisnes maju ya..

LiNa_Pg said... Balas

@EmbunRosaliza
InsyaAllah...mudah-mudahan...
Inipun dah ada order masuk untuk raya nanti

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
wslm..
Amin...terima kasih wana

mama sara nur said... Balas

assalam Lina
mcm2 ada , sedap2 belaka
jauh benor kalu idak akak nak order he he

Acik Erna said... Balas

Lina..kalau kita dekat..acik yang dulu order ni..

Mamasya said... Balas

Aslmkum Lina
semua kek yg sedap dan femes ni...moga ramai yg menempah nanti.
tkasih wish bday Syakirah. anak Linapun suka menumbuk juga...bolehlah gang dg Syakirah...hi..hi..

Evelyn Gemina said... Balas

Assalam & gud afternoon kak lina...suka masuk blog akk, ceria & banyak makanan,hahaha....semuanya mengiurkan :)

zila norazila said... Balas

Lina..moga biz brtmbh mju yer...aminn

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

salma Lina,semoga biz tambah maju ya.Aaminnnn

pasal pemanggang tu..dulu ada promosi free postage,mungkin Lina tak jenguk kot :)

azi nur said... Balas

sedapnye...gud luck! :)

Cik Ani said... Balas

well done!!! berkurun tak bw. ni dah ada mr lappy qasa mcm semangat balik nak blogging nih. cari mood baik punya..

EmbunRosaliza said... Balas

Semoga terus sukses dlm biz

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

terliur tgk kek2 yg tersusun tu...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...