Monday, September 2, 2013

Tempahan Kek (Red Velvet Cake, Kek Coklat, Kek Coklat Lapis Cheese Dan Kek Karamel)

Assalamualaikum...
Kembali bersiaran selepas menghilang seketika...hurm camnilah tuan umah tenggelam timbul..agak kebizian sket lately.Malam cuba gak untuk update blog walaupun cuma ngan tempahan kek.Janji blog tidak bersawang.N3 masak2 menyusul nanti ya...
Jika berkenan ngan mana2 kek, bleh contact saya ya..Jangan malu jangan segan...TAPI suka saya ingatkan untuk Penang sahaja..Kalau korang gigih nk mai amek..tak kira dok mana pun bleh order..silakan hehe..
Cuma kek buah sahaja yg ada khidmat pos
Hari ni punya order kek karamel dan juga Red Velvet Cake
 Kek Coklat Lapis Cheese, bagi penggemar kek coklat dan juga cheese..Gandingan yang mantap..Tapi bila guna cream cheese..harga up sket ya..
Order ari Sabtu lepas..Red Velvet putih suci gitew..ni bukan saya kedekut takmo letak bunga ya..memang kastemer nk camni rupa..deko pun takmo..tapi saya buat gak dot2 kat atas tu nk abeskan belen cream cheese frosting sebab kek ni tidak dilayer
Super Moist Coklat Kek dan juga samperit luar musim...pasni tak amek order dah ya samperit tu..tunggu raya tahun depan lak kih2..

2 comments:

Asyifa Mustaffa said... Balas

Moga sukses slalu kak...:-)

LiNa_Pg said... Balas

@Asyifa Mustaffa

Amin...terima kasih asyifa

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...