Thursday, October 17, 2013

Tempahan Kek Marble, Kek Gula Hangus Dan Lain2

Assalamualaikum...
Saja nak tayang tempahan raya lepas, yg mana sempat snap...Cam biasa kek karamel menjuarai keseluruhan...yg spesel sket kali ni dapat tempahan kek gula hangus a.k.a kek sarang semut.Ni pestaim terima order kek ni...dan juga kek marble (kek marble kira 2nd time la dah pernah terima order 2-3 bulan sudah)
Komen dari kastemer kek gula hangus, katanya semua ahli keluarga sukakan rasa kek tu.Bila ditanya pasal ada lubang ke tak..katana ada lubanh tp saiz kecil2...kiranya sarang semut la..bukan jadi sarang lebah.Apa pun terima kasih sudi menempah dai saya.Ekceli dia merupakan regular kastemer saya gak..sudah terlalu biasa order kek karamel dan juga RVC..tu yg berani saya terima order kek gula hangus darinya.Terima kasih kerana percayakan hasil tangan saya ya.
 Kek Gula Hangus...agak lama tak buat kek ni.Alhamdulillah menjadi..Berat ~1.5kg
 Kek Marble.Request dari kastemer nk koko lebih dan takmo rasa bersusu sangat...Komen dari tuan punya kek ni sedap.paling best ialah bila juri mem besar iaitu mak dia suka ngan kek ni..feeling happy.
Lain2 kek.Kek karamel, kek coklat moist.Harap semua berpuas hati

6 comments:

adrianna syaz said... Balas

Teringin nak buat kek karamel tu...sllu buat puding karamel je..:)

My Little Diary said... Balas

bestnya.....sy tak pandai nak buat kek, tapi makan selalu

Bbwana adienia said... Balas

salam kak..

bestnya tengok tempahan yang banyak tu..semoga terus sukses ya kak..

mama sara nur said... Balas

assalam lina
wah makin sukses ni, alhamdulillah rezeki lina
yg penting custemer puashati
kita lg semangat nak baking ni

LiNa_Pg said... Balas

Terima kasih semua

EmbunRosaliza said... Balas

Assalam, makin bertambah2 rezeki n tempahan tu, berbaloi berhenti kerja pun, duit berkepuk masuk heheh.

Semoga sentiasa ada tempahan dari kastermer

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...