Saturday, October 5, 2013

Tempahan Red Velvet Dan Kek Karamel Coklat Moist

Assalamualaikum...
Tempahan kek yang lepas2 punya.Red Velvet dan juga kek karamel coklat moist...
Tempahan hari ni punya...sangat cantik pada mataku hehe..Selamat Hari Lahir buat sahabatku Aniza.Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...Telah di pick up oleh tuan badan sebentar tadi
 Ini kek kemarin punya order..Jarang2 dapat tempahan.Berat anggaran 1.9kg..adeh makin berat lak..takleh nk adjust bagi dapat 1.5kg..karamel berat sangat kot...Terima kasih sudi order.Dah dapat feed back...Alhamdulillah..mereka sekeluarga sukakan kek ni
 Spesesl req..takmo serdak kek..nk putih suci jer...seb baik ada tulisan n love kecik2 tu menaikkan seri..
 Yg ni ditempah oleh orang jauh daei Taiping, terima kasih bagi sudi mai jauh2 untuk ambil kek ni.Harap berpuas hati... 

6 comments:

Amie said... Balas

Banyak tempahan RVC ye Lina.... kita baru first time terima tempahan RVC, tengoklah esok cemana... seram2 juga ni sebab tak pernah buatkan RVC untuk orang. Entah apa rupa RVC tu nanti he hehehe.

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

nampak sangat perfect kejadian kek karamel coklat moist tu... mesti sedap kan.. belum pernah cuba lagi tu..

Alia Laila said... Balas

Waa alhamdulillah, murah rezeki. Banyak betul tempahan n_n

fuzidss said... Balas

1st time dengar resepi ni..

EmbunRosaliza said... Balas

Deco dah makin cantik tu, alhamdulillah banyak rezeki tu, mudah2an makin bertambah2 rezeki

tenku butang said... Balas

semua nampak menggiurkannnnn!

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...