Monday, November 11, 2013

Aksi Si Cilik

Assalamualaikum...
Sangat terhibur dengan telatah dua orang si comel kesayanganku ini.Okey xmo bebel panjang lebar, biarlah gambar berbicara.Jom layannnn
Memula kata alu-aluan dulu..nama saya Maisarah, jom la kakak2,abang2, auntie n uncle tengok saya main dengan sepupu saya Amani..macam2 yg kami main..siap ada aksi kejar2 ngan mama saya lagi..jommm
Acara pertama ialah Catch n release..ala2 main polis sentri gitew.Ni kita lari nk gi dekata along
Ni kite dok baik2 ngan along..bukan abang long tau..along mok ngoh ni hihiii
Pas snap, kite sebuk nk lari..time ni ada kete..mama cepat2 datang tangkap hiihiiii
Tapi kan kite berjaya lolos dari mama,  tp kena tangkap ngan Ucu lak.Pastu mama masuk kite dalam kete sebab tak larat nk main kejar2
Sampai kat atas, kite buat aksi mendaki pulak.Berduet ngan Amani
Ini acara solo hihiiii
Amani leading lak..tp kan dia main ngelat..pi potong Q dok depan haha..seb baik Ucu kite jadi saksi.Time ni mama bizi dok snap gambar ngan mok ngoh..Ucu yg jadi pengawal kami 
Dah penat merangkak, sampai kat bulatan, kami meniti Titian Usang lak.Cer tengok steady jer..kami meniti
Pas meniti kami nampak objek menarik untuk dijadikan menan..apa lagi acara main rantai besi lak.
Ini dah gaya nk berebut dah ni
seb baik ada banyak..kite tak jadi berebut
Maisarah : Boring la main benda ni jom kite main benda lain lak..
Amani : Jommm
Gigih panjat stage nak main kat tiang bendera
Rupanya Amani dah naik kat atas dah
 Last but not list, aksi Tarian Tiang haha
 Ni dah macam pengawas nak naikkan bendera lak
 
Sambil menari,siap boleh pause untuk pose..yime ni tengok kamera lain.
Aksi solo
Lentok abes hihiiii
Ni gaya macam dapat idea lain jerrr
kesayangan mama..

3 comments:

Sarah Talib said... Balas

comelnya dia...geram nk cubit2 pipi..

EmbunRosaliza said... Balas

Kelakar betul budak 2 ore ni, mencuit hati

Teacher Basariah said... Balas

Masuk keta nak balik mesti lena dlmm keta..toi dak?haha..letih melasakkan diri..hehe

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...