Friday, November 22, 2013

Tempahan Sulung Kek Indulgence Chocolate Cheese

Assalamualaikum..
Bersiaran di pagi Jumaat yang dingin.Hujan turun mencurah2 di bumi Pulau Pinanag..Alhamdulillah..hujan rahmat...harap2 tidak mengakibatkan banjir kilat la kat sini.Anak2 yg masih bercuti mengambil kesempatan sambung tido..okey lah sempat mama berblogging sat hehe..
Okey, hari ni nk tayang tempahan kek ajer.Kira spesel la ni, pestaim menerima tempahan kek Indulgence...rasa seronok pun ada nebes pun ada...Buat kek orang dengan kek sendiri ni lain dia punya feel..kalau sendiri punya memang tadak nebes pun...main hentam jer..Kalau orang punya kena extra carefull sebab takmo ada sebarang kesilapan..buka apa reputasi kena jaga..
Walau pelgabai aral melintang pukang, akhirnya dapat juga siapkan kek ni..mau 2 ari nak siapka kek ni.Bukan apa kena tunggu yg layer2 tu set dulu baru boleh disapu mousse keliling kek...tunggu yg tu set dulu,baru curah ganache...dibuatnya ganache tu meluncur laju jer..kena tunggu set dulu baru boleh nak deko ke hapa..seb baik kastemer ni sporting dia xmo deko..kalau request deko jenuh gak lah kalau pesen keras tangan cam saya uhuk...
Harap kastemer ni berpuas hati.Kalau ada sesiapa nk order, boleh contact saya melalui e-mail ada kat side bar tu...Pulau Pinang sahaja tau..kalau yg out station nk order pun boleh gak, tp mai amek sendri yea hihiiii
Kalau nk tengok hasil dalaman kek ni boleh tengok SINI.Yg ni kek orang takleh bedah siasat
simple as usual..that's me hihiii
 yg ni gonjeng sebelum dicurah coklat ganache

4 comments:

Bbwana adienia said... Balas

salam kak lina..

sama pula..saya pun kek ni jugak buat untuk anak sedara..memang sedap kek ni kan kak..

Chik Mimi said... Balas

Alhamdulillah Na dah dapat tempahan kek ni ,

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
wslm wana..
resepi yg diolah mengikut citarasa kak lina ni wana..so far tadak lagi pesen Indulgence ada cream cis ni hihiiii

LiNa_Pg said... Balas

@Chik Mimi
Alhamdulillah kak mimi..dah ada yg pertama...harap akan menyusul tempahan kedua dan seterusnya..
feed back dari kastemer sangat2 mengujakan...kembang kempis cheq hehe

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...