Sunday, December 15, 2013

Tempahan Kek Buah Kukus Dan Kek Karamel

Assalamualaikum...
Rajin bebenor wat n2 order tiao2 hari ni kan?Kira gigih la ni kih2.Okey xmo bebel panjang terus jer nk citer pasal order.
Alhamdulillah reezki tempahan hari ni.Kek Buah Kukus dan juga Kek Karamel.Agak excited juga nk buat kek buah..almaklumlah dah lama tak ngukus kek ni....sabar ajerlah do bersauna 4jam kat dapur.Sambil tggu kek karamel dok bako dalam oben...kek buah atas dapur...Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...DAN saya sangat2 suka ngan hasilnya...Kepada yg berminat nak order kek buah, jangan segan silu roger saya kat e-mail tu.Kek Buah boleh di pos.Kos pos opkos la kastemer kena bayar yea...
Kek Buah Kukus siap siap bungkus...Kek ni tahan berbulan lamanya sebab dikukus selama 4jam
  Pas siap kukus..cantik kan golden brown...segala buah dikaramel terlebih dahulu.Time kukus tu harum satu rumah....memang menggoda jiwa raga betul
Kek Buah dan kawan2 hehe

3 comments:

Amie said... Balas

Selamat berhujung minggu Lina.... teringin nak rasa kek buah hasil air tangan Lina! Nampak sedap menggoda!

Norzila Zakaria said... Balas

wahhh sedap kek buah ni..lama x mkn..

Chik Mimi said... Balas

akak punya ada lagi sepotong last 2 weeks mengukus

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...