Friday, December 6, 2013

Tempahan Kek Coklat Dan Juga Kek Velvet Kukus Lapis HawFlakes

Assalamualaikum...
Hari ni tayang kek tempahan jer hehe...Semuanya untuk majlis spesel..kek velvet kukus lapis hawflakes untuk Majlis Pertunangan...bertunang ngan orang jauh, terpaksalah tuan badan tempah kek yg agak lasak untuk perjalanan jauh...
Satu lagi kek yg kaler putih suci tu...isi dalamannya ialah kek coklat moist...tp spesel req nak deko kat luar guna cream cheese frosting...macam RVC...harap kedua2 kastemer ni berpuas hati...
Kek Velvet Kukus Lapis HawFlakes...tema merah putih...so letak bunga gumpaste bagi lawa sket hehe.
Kek ni sangat sesuai dijadikan hantaran perkahwinan atau pertunangan untuk perjalanan jauh sebab tak cair dan lasak.Kepada yang berminat boleh contact melalui e-mail.
 Sekali tengok macam RVC kan?Tp kek coklat moist...so letak coklat chips dan juga kalerpul coklat rice bg berseri sket.
 
Dua kek untuk 2 majlis...Feed back dari kastermer (kat fb)..sangat berpuas hati ngan kek ni.Terima kasih buat kedua2nya

4 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

salam lina..
terliur plak tgk kek haw flakes tu.. lama sungguh tak mkn kek tu... nak buat cukuplah malas

LiNa_Pg said... Balas

@MaDiHaA a.k.a Ratna
wslm...
saya pun lama tak buat n tak makan..nk melapis pun dah ilang skill huhu..
seb baik ok hasilnya..

Acik Erna said... Balas

cantik2 kek yang lina buat

Amie said... Balas

Tabik spring kat Lina.... teruskan usaha, moga makin maju ke depan... kita???? he he hehe gulung tikar bantal dulu buat sementara waktu sampai bukak sekolah sebab sibuk dengan tugasan cuti sekolah...

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...