Thursday, December 26, 2013

Tempahan Kek Minyak Dan Lain-Lain

Assalamualaikum...
Tempahan Pertama Dan Terakhir...
Hurmmm apa yg pertama dan apa yg terakhir?cam suspen jer...xmo amek order dah ke?Oh No..No..No
Pertama kali menerima tempahan kek minyak dan kek minyak ni juga merupakan tempahan terakhir yg saya buat untuk tahun 2013.Pas ni coti2 baking sat.Nanti tahun depan baru sambung semula...Oven dan selimut bungkus...mixer pun dah bersarung plastik heheee...tutup kedai sat.
Kepada sesiapa yg teringin nak merasa kek minyak ni jangan malu jangan segan, silalah hantar e-mail.Ada kat side bar tu.Kek ni merupakan kek termurah yg saya jual berbanding dengan kek2 lain...Kek ni simple jer tapi sedap untuk wat makan2 sambil layan hot tea....
 Kek Minyak ~1kg.Hari ni punya order...lom pick up lagi ni hehee
Kek Karamel Coklat Moist Dan Kek Buah (repeat order) last week punya..tuan punya yg sama..
pas kuar kukus..cam comey jer haha...snap gak la
Kek Karamel Dan Super Moist Chocolate Cake.Hari Ahad punya order...ari isnin pun ada order gak, kek karamel nan sebijik tp lupa snap kot

12 comments:

Norhazlina Mohd. Zaki said... Balas

Adehhhh...sedapnya....
nak tempah boleh..bilanya nak pick up...hhahahaa...pos boleh?

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

memang geram je tgk kek minyak tu..
sabarlah dulu wahai hati.. hehehe...
maybe boleh buat bila anak nak masuk asrama nanti.. insyaAllah..

LiNa_Pg said... Balas

@Norhazlina Mohd. Zaki
Kalau berminat nk tempah, boleh e-mail kat saya kek apa yg nk order.
Kek Minyak dan kek buah insyaaAllah boleh pos..kek lain tu tak boleh la..nanti hancur

LiNa_Pg said... Balas

@MaDiHaA a.k.a Ratna
Kek Minyak tu sedap, lembut dan gebu walaupun resepi ringkas tp rasanya setanding ngan Butter Cake

Kina said... Balas

Salam Lina.. selalu dok singgah sini.. suka tengok kek Lina comei jee... Nak tanya sikit, aritu saya try buat Choc Cheese Moist Cake, tapi mousse coklat dia cair la plak.. Agak² Lina kenapa eekk?... Jadi bubur kek ku.. hehehe.. Tapi tetap sedap, kaup makan dengan sudu (bila masuk peti keras balik, keluar a few minutes, cair meleleh²)...

LiNa_Pg said... Balas

@Kina
wslm, guna whipping Non Diary ke Diary?
Ada letak gelatin tak?kalau tak letak gelatin memang akan cair

che mid said... Balas

Kalau dah tuan yang sama order sure sedap punyalah...syabas!!

LiNa_Pg said... Balas

@che mid
Kalau peminat kek buah mesti suka..
kalau bukan peminat tu xtau nk kata apa heheee..
Tp saya yg bukan peminat pun suka gak makan kek buah versi ni

zila norazila said... Balas

Lina..x tercuba lg nk wat kek minyak..nmpk sedappnye..

Rose@QasehNurlisa said... Balas

Assalam..amboi..kek minyak tu nampak sedaaaap je.best jg kalo dpt cuba

Kina said... Balas

Saya guna Anchor diary (whipping cream).. Letak gelatin... Tu yg pelik.. mousse yg putih tu elok je kerasnya... nanti bleh tak lina tunjuk step by step (kalau rajin le eekk).. saya ni mmg jrg baking, tu yg 'slow' sikit.. hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

salam Lina,kak atie minta izin copy resepi kiek minyak ya..halalkn.TQ

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...