Thursday, January 23, 2014

Tempahan Kek Karamel Edisi 2014

Assalamualaikum...
Lamanya ber'hibernate' banyak jgak n3 yg tercicir gara2 kemalasan hapdet.Blog ni kalau dibiarkan bersawang memang akan malas untuk menebas huhuu..
Walaupun blog TMK sepi tanpa n3 terbaru tapi unique visitor tetap mencecah 1000++ setiap hari.Terima kasih semua tidak jemu2 bertandang ke blog yg tak seberapa ni.

Agak lama juga saya memikirkan saya nk terus untuk mengambil tempahan kek atau tidak kerana harga barang2 bakery suma telah naik.Sedangkan harga kek masih sama.Akhirnya dapat penyelesaian...
Untuk tahun 2014 harga semua kek dinaikkan sedikit, bukan untuk cepat kaya atau nak untung lebih, tapi untuk menampung kenaikan harga barang..
Saya bukanlah seorang yg mementingkan keuntungan semata2.Sejajar dengan kenaikan harga kek, produk yg dihasilkan juga sangat berbaloi.Penampilan baru Kek Karamel dengan karamel yg lebih tebal..InsyaaAllah mampu menggamit pelanggan untuk terus menempah...kiranya win win situation rite..korang puas hati dengan kek (walaupun harga up sket) saya pun hepi dengan return heheheee..
Tergoda tak dengan penampilan baru kek karamel ni...kalau teringin untuk menikmati, jangan segan silu untuk e-mail kat saya okey....Tempahan secara rasminya dibuka selepas CNY ni..yg ini sudah ditempah oleh regular kastemer saya en.lawyer kite..walaupun tempahan secara official masih belum dibuka hehee
*********************
SELAMAT HARI LAHIR BUAT KEKANDAKU KAK ROSALIZA (23 JAN) SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR, MURAH REZEKI DAN BAHAGIA SELALU HENDAKNYA

6 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Balas

baru nak tegur.. puding karamel nampak tebal sama tebal dgn kek.. rupanya memang ditebalkan ye LIna utk produk 2014.. hehe.. mmg betul.. byk bahan bakeri yg semakin naik & buatkan kos pembuatan kuih atau kek juga turut naik.. bukan takat bahan je... bil letrik pun naik juga.. harap customer faham kos yg perlu kita tanggung..

JaSSNaNi said... Balas

memang puas makan kalau tebal camni.. sedapnya.. lama tak wat.. dulu suka wat.. sejak beranak kecil ni masak2 pun ikut giliran.. hmmm.. bila nak datang kerajinan ni..

LiNa_Pg said... Balas

@MaDiHaA a.k.a Ratna
Hehee penampilan baru gitew..harga up sket..produk bagi mantap sket.Baru kedua pihak berpuas hati..
Memang betul tu kak madihaA..suama kos dah naik..tarif elektrik pun naik..jenuh jugak la kalau harga kek masih menten..kalau sapa yg amek tempahan mesti memahami situasi ni

LiNa_Pg said... Balas

@JaSSNaNi
Nani...saya sendiri pun dah lamaaa sangat tak makan kek ni..buat untuk orang jer hihiii..
Bila free sebuk nk eksperimen kek lain pulak kih2

syapex said... Balas

salam kak lina...
sy ni berangan-rangan nk amek oder thn ni...
tp bila tgk harga brg dh naik, nk ltak harga kek pn x berani...
nti org kata mahal la, nu la, ni laa.. mcm2 laa...

ezzyra said... Balas

mmg tebal la karamel tu..waa..nyum2..

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...