Saturday, March 8, 2014

Happy Birthday To Me

Assalamualaikum..
Alhamdulillah...syukur padaMu ya Allah kerana telah memanjangkan umurku untuk ke tahun yg seterusnya.Semoga Engkau terus memberikan kesihatan tubuh badan, dimurahkan rezeki dan diberikan kebahagiaan bersama keluarga tersayang...
Di pagi besday ni mendapat berita tergempar mengenai kehilangan pesawat MAS yg berlepas dari KL-Beijing (12.45am).Pesawat dijangka tiba di Beijing pukul 6.30am tadi tp telah hilang dari radar jam 2.40am waktu Mesia.Semoga semua penumpang dan anak2 kapal selamat.
Gud Luck untuk adik saya Ayunalisa kerana menduduki exam PPTM hari, semoga tuah besday kakna terpalit kat ayu jugak ya...Gud Luck ya...
Tak lupa juga saya nak ucapkan selamat hari wanita kepada semua wanita di seluruh dunia....
Macam2 cerita pada tarikh 8 Mac ni ya...anyway hepi besday to me heheee
camni la kalau org tak kreatif wat kek...comot2 jer hasilnya...xpo la nk makan sendiri jer kan.Deko simple2 jer.Kek apa?nanti kite tggu hasil post mortem heheee

20 comments:

NARDtheNERD said... Balas

cantik la tu awak kek tu... :)

Evelyn Gemina said... Balas

Hepi bday 2 u,hepi bday 2 u, hepi bday to kak lina, hepi bday 2 u!!!!

Hepi bday dear kak lina...saya doakan semoga dimurahkan rezeki, panjang umur & bahagia disamping keluarga tersayang, amin.....

LiNa_Pg said... Balas

@NARDtheNERD

Tenkiu.Simple2 jer

LiNa_Pg said... Balas

@Evelyn Gemina

Fuh...Fuuuhhhhh (sound effect blow the candles hahaaa)
Tenkiu lyn...amin atas doa2 tu..semoga Allah s.w.t makbulkan doa2 tu

cheq da said... Balas

Happy birthday

Sue Bee said... Balas

happy baday..moga panjang umur dan murah rezeki..minta kek sepotong?..

LiNa_Pg said... Balas

@cheq da
TQ

LiNa_Pg said... Balas

@Sue Bee
TQ SB :)

syapex said... Balas

hpy bday kak lina...
moga pnjang umor & murah rezeki...

Bbwana adienia said... Balas

happy birthday to kak lina cayang..moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.amin..selamat hari wanita..nak skit kek tu kak..huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Balas

Selamat Hari lahir LinaPG...Semoga sentiasa diberkati oleh ALLAH.Aaminnn

wachak said... Balas

Happy birthday Kak Lina. Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan oleh Nya.

mama sara nur said... Balas

Selamat hari lahir
Semoga doa2 dikabulkan...amin
Kek pun cantik

Amie said... Balas

Happy belated birthday Lina... moga hari2 mendatang tambah indah & ceria sama cantik & lembutnya warna kekmu itu...
Pasal MH370 tu... ya Allah... hanya pada-Nya tempat kita bermohon moga semuanya selamat!

LiNa_Pg said... Balas

@syapex
Tenkiu...amin

LiNa_Pg said... Balas

@Bbwana adienia
Terima kasih wana...amin

LiNa_Pg said... Balas

@♥♥azatiesayang ♥♥
Amin...tq kak atie :)

LiNa_Pg said... Balas

@wachak
Terima kasih wachak...lamanya menghilang...dah buat come back ke?

LiNa_Pg said... Balas

@mama sara nur
Tima kasih..

LiNa_Pg said... Balas

@Amie
Tq kak amie

klik2 my nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...